Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γέροντας Παΐσιος: "Σας λέω: ό,τι και να δείτε, να μην απελπίζεστε»...


«Θα περάσουμε μια μπόρα. Αυτοί που θα περάσουν την μπόρα θα δούνε και τις καλύτερες μέρες. Ας ευχηθούμε όμως να μη συμβούν στις μέρες τις δικές μας γιατί εμείς πολλά περάσαμε... [O κόσμος επέμενε να μάθει τι είδους μπόρα είναι αυτή].
Παλαιότερα ο κόσμος πίστευε κι αν άκουγε κάτι, το δεχόταν και συνετιζόταν. Τώρα, τι να σας πω... Εσείς ξέρω ότι πιστεύετε κι αν σας πω θα στενοχωρεθείτε... Εξ άλλου, αφού πιστεύετε, αγωνίζεστε και δεν έχετε ανάγκη. Αν πάλι το πω σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν, θα το ρίξουν έξω.

Αλλά σας λέω: ό,τι και να δείτε, να μην απελπίζεστε.

Θα δείτε να εφαρμόζονται διατάξεις, αλλά μην απελπίζεστε... Μετά θα αποσύρονται. Άλλες πάλι δεν θα προλάβουν να βγουν. Το έθνος θα μεγαλώσει. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Η θρησκεία τους είναι όλη μια αμαρτία. Την Ελλάδα θέλουν να την εξαφανίσουν. Οι "φίλοι" της θέλουν να την τσαλακώσουν»...
Στην ερώτηση αν οι άνθρωποι θα χαθούν απαντάει:


«Για εμάς τους Χριστιανούς δεν υπάρχει θάνατος. 
Το κλειδί της αιωνιότητας βρίσκεται κάτω από την πόρτα του τάφου μας. 
Τότε όλοι οι άνθρωποι θα πιστεύσουν. Αλλά τότε δεν θα έχουν μισθό»...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ολα οσα προφητευσαν οι γερονταδες θα επαληθευτουν μεχρι κεραιας. Κι αν καποια αμφιβολια τριβελισε στιγμιαια στο μυαλο μου ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι μας περιμενουν δυσκολοι καιροι.Δεν φευγει απ το μυαλο μου οτι προδοθηκαμε και θα τους παρουμε ολους με τις πετρες οπως ειπε ο γεροντας Παίσιος. Ας προετοιμαστουμε πρωτα πνευματικα γιατι αν χασουμε το ηθικο μας τελειωσαμε.Περιμενουν ολοι απο πανω μας σαν τους γυπες αλλα δεν θα προλαβουν.....Εν τω μεταξυ το κεφαλαιο κανει τη δουλεια που ξερει να κανει. Απομυζα και την τελευταια ικμαδα ωστε να αποχωρησει χορτατο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]