Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Δωράκι" του Σόρος σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης

  • Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η χειρονομία του μεγαλοεπενδυτή και ιδρυτή πολλών ΜΚΟ;

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος εξέφρασε την πρόθεσή του να δωρίσει 50-90 τόνους πετρελαίου στα σχολεία της Θεσσαλονίκης...

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου έκανε μεν δεκτή την προσφορά, αν και εκφράστηκαν επιφυλάξεις λόγω της στάσης που τηρεί ο Σόρος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η πρόταση χορηγίας έγινε επίσημα μέσω επιστολής που απέστειλε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στέλεχος της οργάνωσης του Τζορτζ Σόρος Open Society Foundations. Σε αυτήν αναφέρεται ότι η οργάνωση θα παρέχει πετρέλαιο 50-90 τόνων σε δημόσια ιδρύματα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Όσον αφορά τις φιλοσκοπιανές διαθέσεις του επενδυτή Τζορτζ Σόρος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Χασδάι Καπόν σημειώνει ότι: 

"Το γεγονός ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης δέχθηκε την προσφορά δε σημαίνει ότι θα αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία" και συνεχίζει λέγοντας ότι "η κίνηση της οργάνωσης εξετάστηκε από την ανθρωπιστική πλευρά της".
Δημοκρατία



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτή η είδηση είναι ό,τι πιο τρομακτικό διάβασα τις τελευταίες ημέρες. Δηλαδή; Τι θα γυρεψει αύριο μεθαύριο από εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]