Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πολίτες της Συρίας μηνύουν στο Στρασβούργο την αντιπολίτευση των ισλαμοφασιστών

Σύριοι πολίτες υποβάλλουν μηνύσεις σε ευρωπαϊκό δικαστήριο ενάντια στην κυβέρνηση του ΑΚΡ, η οποία στηρίζει τους αντιπολιτευόμενους που λεηλατούν βιομηχανίες της χώρας και μεταφέρουν τον εξοπλισμό στην Τουρκία.

Συνδικάτα, βιομηχανίες, τουριστικά και εμπορικά επιμελητήρια της Συρίας υποβάλλουν μηνύσεις κατά της κυβέρνησης του ΑΚΡ, η οποία στηρίζει αυτούς που λεηλατούνε τις βιομηχανικές μονάδες της χώρας και μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, ο πρόεδρος των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Συρίας Φαρές Ελ Σιχάμπι δήλωσε πως στις 7 Μαρτίου υπέβαλε την σχετική καταγγελία στο Στρασβούργο.

Ο Σιχάμπι εστιάζοντας στον ρόλο της κυβέρνησης του Ερντογάν στην λεηλασία των βιομηχανικών μονάδων στο Χαλέπι και στην μεταφορά του εξοπλισμού τους στην Τουρκία από τους υποστηριζόμενους από το εξωτερικό άντρες της αντιπολίτευσης, είπε πως θέλει να ρίξει διεθνώς την μάσκα της τουρκικής κυβέρνησης.

"Υπάρχουν ηχητικά και βίντεο"

Ο Σιχάμπι είπε πως υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που δείχνουν τον ρόλο της κυβέρνησης του ΑΚΠ στην λεηλασία των βιομηχανιών αυτών, πως η μήνυση αυτή υποβλήθηκε σε συνεργασία με νομική οργάνωση που έχει πετύχει την καταδίκη σε ευρωπαϊκά δικαστήρια ατόμων Ισραηλινών αξιωματούχων όπως ο Αριέλ Σαρόν και ο Σιμόν Πέρεζ.

"Θεωρούμε τον Ερντογάν χειρότερο από τον Σαρόν και τον Πέρεζ"

Ο Σιχάμπι ανέφερε πως "Βλέπουμε τον Ερντογάν με χειρότερο μάτι από ότι τον Σαρόν και τον Πέρεζ". Επίσης είπε πως "δεν είναι μια δίκη κατά του τουρκικού κράτους και ότι πολλά κόμματα και οργανώσεις της Τουρκίας δεν θεωρούνε σωστή την πολιτική της κυβέρνησης τους έναντι της Συρίας και στηρίζουν αυτήν την δίκη".

Haber.sol.org 13/3/2013


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]