Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: “Για να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι περί “πείνας” έξω από το ευρώ!”


Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές.
Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.
  • Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).
Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.
Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.
Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.
Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.
Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.
Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες.

Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.
Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.
Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.
Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε, ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά.
Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Το πραγματικό πρόβλημα της χώρας είναι πως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, αλλά και οι συνακολουθούντες, πουλάνε μαζικά αυτό που δεν τους ανήκει (ιδιοκτησιακά δικαιώματα των υπολοίπων που εξ αυτών όμως ΖΟΥΝ αυτοί) για να στηρίξουν τις ανύπαρκτες έως άχρηστες ικανότητές τους να παράγουν κάτι πραγματικά χρήσιμο.
    Ο Στουρνάρας θέλει να πουλήσει την μισή Ελλάδα, γιατί λέει πως και στην Ευρώπη όλα είναι ιδιωτικά... μα και εμείς εάν είχαμε τους Κομνηνούς και τους Παλαιολόγους πιθανώς έτσι να ήταν τα πράγματα... αλλά θα είχαμε αποικίες ή οικονομικά πολυεθνικές τώρα "κρατικές" κυριαρχίες.
    Τί ανοησίες ακούει κανείς και πόσα χρήματα τζάμπα και βερεσέ ξοδεύτηκαν για να μάθουν αδύναμοι εγκέφαλοι να μην σκέπτονται.
    Αχρηστοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σταματήσουμε να εισάγουμε αυτά που αναφέρονται, τότε θα λυθεί και το θέμα της ανεργίας στη χώρα μας. Οχι μόνο θα δημιουργηθεί αγροτική και βιοτεχνική οικονομία (και βαριά βιομηχανία με τον μεταλλευτικό πλούτο), αλλά και οι εξαγωγές μας θα αυξηθούν κατακόρυφα επειδή η Ελλάδα δεν παράγει μόνο σπάνια για την Ευρώπη προϊόντα (λάδι -εσπεριδοειδή - φρούτα) αλλά και ποιοτικά. Σήμερα ενώ έχουμε τεράστια ανεργία, εισάγουμε μέχρι και τα λεμόνια (!) Και ενώ θα μπορούσαμε σαν χώρα να παράγουμε τόσα υγιεινά προϊόντα, εισάγουμε διατροφικές σαβούρες τίγκα στις ορμόνες και τα χημικά, με αποτέλεσμα ο μισός μας πληθυσμός να είναι άρρωστος. Επιπλέον, μας έχουν εκμηδενίσει ηθικά και πολιτιστικά, μας έχουν τσακίσει, φοβόμαστε να κοιμηθούμε στο σπίτι μας και να ανοίξουμε την πόρτα (τους αλλοδαπούς μόνο το ευρώ τους προσελκύει εδώ) ενώ η πατρίδα αποσυντίθεται και σταδιακά ξεπουλιέται σε τιμή ευκαιρίας στους τοκογλύφους. Αν συνεχιστεί έτσι, σε λίγο θα είναι αργά για μας! Αν την κάνουμε με ελαφρά βηματάκια, τότε θα είναι αργά για τη Γερμανία που παράγει σίδερα και διατροφικές μπαρούφες. Γι΄αυτό ας βιαστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Β. Κορέα... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πιστεύω,ότι μετά από όσα μας έχουν κάνει,να υπάρχουν κάποιοι,οι οποίοι παπαγαλίζουν,ότι ακούνε από τα ΜΜΕ.Κλείστε τις τηλεοράσεις,επιτέλους

      Διαγραφή
    2. Ζωή δεν έχουν, αν κλείσουν την τηλεόραση.

      Διαγραφή
  4. Προς ανώνυμο 29 Μαρτίου - 11.24 μ.μ.: Εκτός από τη Β. Κορέα, υπάρχουν και εκατοντάδες άλλες, ξεχασμένες από εσάς, για ευνόητους λόγους, χώρες, π.χ. η Ζιμπάμπουε, οι Φιλιππίνες, η Μαλαισία, το Σουδάν κ.τ.λ. Επίσης η Αλβανία και η Βουλγαρία, στων οποίων το επίπεδο βίαια μας σπρώχνουν. Για να μην πω για την πρώην Γιουγκοσλαβία ή τη Συρία, όπου επίσης μας σπρώχνουν. Και το κακό ξέρετε ποιο είναι; Οτι τουλάχιστον εκείνοι σαν λαός στη Σερβία είχαν αξιοπρέπεια, ενώ εμείς εδώ έχουμε πολλούς μπατιρο-εξυπνάκηδες ή κακοπληρωμένους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]