Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήταν μια "πρόσκαιρη αναστάτωση"...


Αποδοκιμασίες σε Σαμαρά και Παπούλια σε εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών...


Σε εκδήλωση για την ελληνική γλώσσα στην Ακαδημία Αθηνών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. 


Στην αίθουσα επικράτησε πρόσκαιρη αναστάτωση, όταν αστυνομικοί έσπευσαν να απομακρύνουν 4 γυναίκες, καθώς και την ανήλικη κόρη της μιας εξ αυτών, οι οποίες στη διάρκεια της εκδήλωσης ξεκίνησαν να φωνάζουν απευθυνόμενες προς τους κυρίους Σαμαρά και Παπούλια: 

“Προδότες, προδότες! Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό;"

...αναφερόμενες στην ένταξη της Ελλάδας σε καθεστώς Μνημονίου

Οι γυναίκες συνέχισαν να διαμαρτύρονται, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές.

Η εκδήλωση είχε τίτλο "Η ελληνική γλώσσα χθες, σήμερα, αύριο" και την οργάνωση ανέλαβαν η Ενωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά (ΕΓΚ), από αύριο έως την Κυριακή, στην Ακαδημία Αθηνών, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Πηγή: News.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πάντως για αυτούς που εκχώρησαν την χώρα με υπογραφές δεν ακούσαμε ακόμα προσαγωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Πολύδωρας τα έχασε αλλά ο αρχιεπίσκοπος εντελώς κουλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]