Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοκάρουν τους Τούρκους οι κόκκινες κάλτσες του Μπουτάρη


«Ο δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, για την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στην Άγκυρα.

Το εκκεντρικό στυλ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, με τις κόκκινες κάλτσες, το σκουλαρίκι στο αυτί και τα τατουάζ του, προκάλεσαν εντύπωση* στη συντηρητική Τουρκία.

Ο Γιάννης Μπουτάρης συμμετείχε και στο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rixos της Άγκυρας, και το διοργάνωσαν οι τουριστικές Ενώσεις των δύο χωρών, ενώ συναντήθηκε και με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ.

Στις «κόκκινες» κάλτσες, αναφέρθηκε και η ιστοσελίδα του πρακτορείου IHLAS, με τίτλο: «Επισκέπτης με κόκκινες κάλτσες από την Θεσσαλονίκη».



*Αν σοκάρουν τους Τούρκους οι κόκκινες κάλτσες του Μπουτάρη, πού να έβλεπαν το «ατόπημα» με το κόκκινο μπουρνούζι! 





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]