Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εξισλαμισμός των Αθηνών


Οι σχεδιασμοί για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της Ελλάδος τους μόνους που δεν ικανοποιούν είναι τους Ελληνες - στη συντριπτική τους πλειονότητα. Ολοι οι άλλοι μπορούν να εκδηλώνουν τη χαρά και την αγαλλίασή τους για την πολιτισμική άλωση της καρδιάς της Ελλάδος. Μπορεί ο όρος «άλωση» να φαντάζει... δύσπεπτος και... άκομψος στους φανατικούς οπαδούς της πολιτικής ορθότητας, αλλά δεν είναι. Η Ελλάδα, ως γνωστόν, ήταν ελεύθερη και ανεξάρτητη (μέχρι την υπαγωγή μας στην αρμοδιότητα των «δάνειων δυνάμεων») επειδή το 1821 ξέσπασε Επανάσταση, η οποία είχε πρωτίστως θρησκευτικό και εθνικό χαρακτήρα.

Οι Ελληνες σήκωσαν τα όπλα εναντίον του αλλόθρησκου Οθωμανού δυνάστη. «Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την Ελευθερία» πολέμησε ο Κολοκοτρώνης.

Και τώρα, επειδή βρέθηκαν παρανόμως στη χώρα μας στίφη ισλαμιστών, υποτίθεται ότι οι σκληρά φορολογούμενοι πολίτες έχουν την... υποχρέωση να αναγείρουν τέμενος για να θρησκεύονται οι λαθρομετανάστες.

Το χρύσωμα του χαπιού βρίσκεται στην πρόθεση του κράτους να μην περιλαμβάνονται μιναρέδες στο συγκρότημα που θα στεγάζει το τέμενος. Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν: Οι μουσουλμάνοι κληρικοί έχουν και δικαστικές αρμοδιότητες - μια και το Ισλάμ έτσι προβλέπει. Το ελληνικό κράτος θα ανεχτεί απονομή δικαίου εκτός των θεσμοθετημένων δικαστηρίων; Δεν πρόκειται έτσι να δημιουργηθούν αυτόματα πολίτες δύο κατηγοριών; Από τη μια εκείνοι που θα υπάγονται στους νόμους του κράτους και από την άλλη όσοι θα υπακούν στον ισλαμικό νόμο; Η ΕΛ.ΑΣ. και οι λοιπές Αρχές θα έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον χώρο ή θα χρειάζονται «ειδική άδεια» από το μουσουλμανικό ιερατείο;

Η ύπαρξη του τεμένους δεν θα λειτουργήσει ως κίνητρο για να έρθουν ακόμα περισσότεροι ισλαμιστές στην πατρίδα μας; Στις ισλαμικές χώρες επιτρέπεται η ανέγερση ορθόδοξων εκκλησιών, ναών χριστιανικών ομολογιών και εβραϊκών συναγωγών;

Οι ερωτήσεις είναι εύλογες, οι απαντήσεις αυτονόητες και η νοοτροπία πολλών ιθυνόντων θα οδηγήσει την Ελλάδα σε αχρείαστες περιπέτειες. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι Ελληνες είναι ισλαμικό τέμενος.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ποτέ τζαμί στην Αθήνα. Άμεση εκτέλεση των προδοτών πολιτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στη φωτογραφία, με την νοητική συγκρότηση ζώου, όχι λόγω φυλής φυσικά, αλλά λόγω κουλτούρας και θρησκείας, ο συριζαίος μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος τους βάφτισε "αναξιοπαθούντες" και μας καλεί να τους συνδράμουμε να φουσκώσουν και άλλο τα μαύρα εισοδήματά τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτό θα πει εποικισμός με το ζόρι μέσα σε μια δεκαετία με την ανοχή των κυβερνήσεων. Αυτό θα πει εξαναγκαστική κοινωνική παραμόρφωση με σφραγίδα και υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για διαβάστε πόσο ωραία δένουν όλα αυτά με τη σημερινή παρουσίαση του ΒΒC για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τα έργα του μετρό. Ο συγγραφέας, Έλληνας, μας υπενθυμίζει οτι η πόλη "δεν ήταν πρωτεύουσα έθνους-κράτους" (σπουδαίας σημασίας πληροφορία! υπήρχαν έθνη κράτη των 6ο αιώνα; Φυσικά όχι) αλλα "η δεύτερη πόλη της πολυεθνικής Βυζαντινής αυτοκρατορίας" . (Ναι η αυτοκρατορία ήταν πολυεθνική, και η πόλη είχε ξένους, αλλά μήπως ξέχασε να μας πεί οτι ήταν ελληνική όχι μόνο τότε, αλλά από την ίδρυσή της πολλούς αιώνες νωρίτερα;). Και, καταλήγει το άρθρο:" η μοίρα ενός δρόμου που περπατήθηκε από Ρωμαίους στρατιώτες, Βυζαντινούς εμπόρους, και Χριστιανούς Αγίους κρέμεται από μια κλωστή(δεν έχει κριθεί ακόμη)." Μόνο έλληνες θεσσαλονικείς φαίνεται δεν τον πάτησαν αυτόν τον δρόμο. Στο ιστορικό σημείωμα που παρατίθεται στο άρθρο, (από το BBC ή τον συγγραφέα, δε γνωρίζω), παρά το οτι αναφέρεται οτι η πόλη υπήρξε πρωτεύουσα όλων των ελληνικών επαρχιών υπό ρωμαϊκή κατάκτηση, καταλήγει με την εξής φράση: "Μετά από αιώνες (πόσους? 1000?) Οθωμανικής κυριαρχίας, προσαρτήθηκε στην Ελλάδα το 1913".

    Θα ξέρετε βέβαια οτι παρα τρίχα γλιτώσαμε τον εορτασμό της 'προσάρτησης' της Θεσσαλονίκης και όχι της απελευθέρωσης, όπως πίεζαν πολλοί παράγοντες τον Δήμαρχο της πόλης να ονομάσει τις εκδηλώσεις.
    Όπως θα δείτε στην επίσημη επιστολή του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα για τις εκδηλώσεις μνήμης με τις οποίες η πόλη τιμά τους Εβραίους που πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οτι η Εβραϊκή κοινότητα της πόλης, έχει 2000 χρόνια ιστορία. (Μα, καλά, αγνοείτε οτι το 32 μετά Χριστόν υπήρχαν στην πόλη 50 Εβραίοι? Ή οτι στη διάρκεια του Μεσαίωνα υπήρξε Εβραϊκή κοινότητητα στη Θεσσαλονίκη που άκμασε, αλλά (παραδόξως) δεν άφησε κανένα υλικό κατάλοιπο!)

    ¨οπως καταλάβαμε, μόνο οι έλληνες είναι φασίστες και ρατσιστές όταν τονίζουν το αυτονόητο της ιστορικής συνέχειάς τους στο χρόνο. Και τώρα που είμαστε και πάλι πολυπολιτισμικοί, ποιός μας πιάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω.
      Οι αυτοκράτορες της "πολυεθνικής" Βυζαντινής αυτοκρατορίας μιλούσαν ελληνικά, άκουγαν τη λειτουργία στα ελληνικά, εξέδιδαν διατάγματα και χρυσόβουλα στα ελληνικά, και όταν οι Γερμανοί μισθοφόροι τους σήκωσαν κεφάλι προς την εξουσία, τους έπνιξαν στο αίμα σε μια νύχτα!

      Διαγραφή
  5. Ιδού και το άρθρο:

    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-21743758

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]