Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εάλω η Κύπρος με κερκόπορτα τις τράπεζες

Στο 30%-100% το κούρεμα κλοπή
Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου

Εάλω η Μεγαλόνησος. 

Νέα μεγάλη προδοσία και άλωση, με κερκόπορτα τις τράπεζες.

Κούρεμα κλοπή 30% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ για την τράπεζα Κύπρου. Κατάσχεση – πάγωμα του 100% στις καταθέσεις άνω των 100.000 για την Λαϊκή τράπεζα (ναι του… καλού φίλου Βγενόπουλου της συμφωνίας πώλησης του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής).

Η Ελληνική συγκυβέρνηση και οι πολιτικοί της, για μια ακόμα φορά μετά το ξεπούλημα του ’74 και του πρόσφατου σχεδίου Ανάν, παρακολουθεί ανήμπορη και αμέτοχη (κοινός τόπος τη Χούντα του τότε και του τώρα).
Η απόλυτη καταστροφή για τη Κύπρο, η οποία θα συμπαρασύρει όλες τις χώρες του νότου, ανήμπορες στις ορέξεις του Eurogroup και της Γερμανίας, σε ένα ντόμινο αντίστοιχων πρακτικών κλοπής των καταθέσεων και από άλλες χώρες.

ΕΡΩΤΩ ξεκάθαρα. Όταν ο Στουρνάρας με την ανοχή του εξαφανισμένου Σαμαρά και των άλλων δυο συνυπεύθυνων, συμμετέχουν και δεν ενίστανται στην απόφαση για ΚΛΟΠΗ μέσω κουρέματος των συνταγματικά κατοχυρωμένα προστατευμένων καταθέσεων, ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ θα φέρουν αντιρρήσεις σε αντίστοιχη αυριανή απόφαση για την Ελλάδα; Ή μήπως με την ανικανότητα τους να εισπράξουν φόρους και να πατάξουν τη φοροδιαφυγή δεν θα οδηγηθούμε σύντομα σε ανάγκη νέων μέτρων.

Σκότωσαν την Αποταμίευση. 
Σκότωσαν την όποια πιθανότητα πρόσκλησης επενδύσεων. 
Σκότωσαν την πιθανή αύξηση επισκεπτών τουρισμού από τις Ρωσόφωνες χώρες. 
Σκότωσαν ένα κράτος… και συνεχίζουν ακάθεκτοι.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]