Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσικός Τύπος: «Η Κύπρος βρίσκεται στα πρόθυρα της κοινωνικής έκρηξης»



Η κυβέρνηση της Κύπρου υπόσχεται να βρει και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την κρίση.

Τα τοπικά ΜΜΕ ισχυρίζονται, ότι τα τελευταία 5 χρόνια οι τράπεζες, που τώρα βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης, διέγραφαν χρέη δανείων πολλών εκατομμυρίων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και πολιτικών.

Ο λαός αρνείται να κατανοήσει τη λογική του σχεδίου διάσωσης, θεωρώντας ότι για την κρίση πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι οι τραπεζίτες. Πριν μερικές ημέρες οι διαδηλωτές ζητούσαν την απόρριψη των προτάσεων της τρόικας των διεθνών δανειστών, αποκαλώντας τις "ολέθριες".

Ορισμένοι αναλυτές ανησυχούν σοβαρά για μαζικές ταραχές, υποστηρίζοντας ότι η Κύπρος είναι μία μπαρουταποθήκη που μπορεί να εκραγεί οποιαδήποτε στιγμή.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κάτι πάνε να μας πούνε οι Ρώσοι εδώ. Εμείς ακούμε; Αν ακούμε, τα μάτια μας ανοιχτά, τα μυαλά σε εγρήγορση και μακριά από "ειδήσεις ροής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]