Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το «κούρεμα» στην Κύπρο, ο ερχομός του Παγκόσμιου Νομίσματος, η Τουρκία και η Ρωσία


Γράφει ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Ίσως δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στη παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.

Α) Η επίθεση στην Κύπρο με το κούρεμα είναι νέο τραπεζιτικό ήθος τετελεσμένο για το επερχόμενο 90% και άνω κούρεμα του δολαρίου και του Ευρώ εν όψει του νέου Παγκόσμιου Νομίσματος. Αυτό θα είναι το επίπεδο ανταλλαγής με το νέο Παγκόσμιο Νόμισμα! Αυτό ισοδυναμεί και με την χρεοκοπία της Κίνας. Το πραξικόπημα αυτό θα εφαρμοστεί σύντομα εν όψει της απειλής της Κίνας να κάνει του γουάν διεθνές νόμισμα. Δείτε ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Επίσης σκεφθείτε την αγορά γης και χρυσού παγκοσμίως από όλους τους μεγάλους επενδυτές που έγινε το 2012. Αγόρασαν την μισή Αφρική!

Β) Η προσέγγιση του Ισραήλ στην Τουρκία και το «παύσατε πύρ» του Οτσαλάν είναι προαναγγελία της επίθεσης στο Ιράν το άμεσο προσεχές διάστημα, (έμμεση επίθεση στην Κίνα με αποκλεισμό ενεργειακών πόρων).

Γ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ: Δηλαδή εσείς χάψατε το παραμύθι ότι η Ρωσία αδιαφορεί για την Κύπρο; Απλά δικαιούται ανταλλάγματα που ο ΑΝΑΝ-στασιάδης δεν δίνει. Απλά πράγματα... Οι Ρώσοι ζήτησαν ανεφοδιασμό (όχι βάσεις) του στόλου για να εγγυηθούν την ασφάλεια της Κύπρου και οικόπεδα φυσικού αερίου έναντι κάποιων δις ΕΥΡΩ! Αυτό σημαίνει διακρατικές σχέσεις αμοιβαιότητας! Π.χ. το Ισραήλ έδωσε το φυσικό του αέριο του οικοπέδου Ταμάρ στους Ρώσους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Και οι Ρωσία, Κίνα θα μείνουν με τα χέρια δεμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσεις το Μνημόνιο το ψηφίσατε κύριε! Το σκοπό του αργότερα τον πληροφορηθήκατε; Εκείνη η ψήφος σας μας έφερε εδώ. ΑΙΔΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλάβαμε μια χαρά. Το οικονομικό είναι το εφαλτήριο και το νεοταξικό όνειρο του Τζέφρι η ουσία. Κι έχουν βάλει τον Ιούλιο προθεσμία για να γίνει ο "γάμος" ΗΠΑ-ΕΕ. Φανταστείτε πόσα μαφιόζικα χτυπήματα "α λα Κύπρος" θα έχουν γίνει μέχρι τότε. Και βλέπω και τον Τούρκο στην γωνία να του τρέχουν τα σάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]