Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Παπανδρέου

(Συνεχίζει να κυβερνά, Επεισόδιο #6913)

Ο πρώην πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο 1ο Φόρουμ για την Περιφερειακή Συνεργασία στα Βαλκάνια, το οποίο είναι κλειστό για φωτογράφους και δημοσιογράφους, όπως και για όλα τα... αδιάκριτα βλέμματα

Του Δημήτρη Κούρου

Με άκρα μυστικότητα επισκέπτεται από σήμερα μέχρι και αύριο τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες θα συμμετάσχει στο 1ο Φόρουμ για την Περιφερειακή Συνεργασία στα Βαλκάνια, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι παράμετροι της επίσκεψης, καθώς τηρείται σιγήν ιχθύος.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Rockefeller Brothers Fund και παρότι υπήρξε η φήμη ότι τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, αυτό δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το δήμο, ούτε από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, είναι προσκεκλημένος να μιλήσει αύριο στις 3.30' στην εκδήλωση για ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Αλλωστε, το φόρουμ θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο.

Από την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου έγινε γνωστό ότι απόψε θα απευθύνει χαιρετισμό σε δείπνο, που θα παρατεθεί και θα είναι κλειστό για όσους δεν έχουν προσκληθεί. Συνολικά όμως το φόρουμ είναι κλειστό για φωτογράφους και δημοσιογράφους, όπως και για όλα τα... αδιάκριτα βλέμματα.

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός αύριο το πρωί θα συμμετάσχει σε συνάντηση - τραπέζι διαλόγου, όπου επίσης θα έχει ομιλία, ενώ δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής πληροφορίες που τον θέλουν να μένει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το απόγευμα και να παρίσταται σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Επίσης, δεν έχει οριστεί καμιά προγραμματισμένη συνάντηση (όπως πάλι ήθελαν φήμες) του κ. Παπανδρέου με τον κ. Μπουτάρη.

Το φόρουμ πάντως έχει τη δική του σημασία, όχι μόνο λόγω της παρουσίας Παπανδρέου, αλλά και για το γεγονός ότι συμμετέχουν περίπου 60 αξιωματούχοι από διάφορες χώρες, με παρεμβάσεις και ομιλίες, σχετικές και με το ελληνικό χρέος, την κρίση, την οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Επισήμως, στο φόρουμ θα εξεταστούν σε ενότητες οι περιφερειακές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, το ανθρώπινο κεφάλαιο και οι αγορές εργασίας, οι υποδομές και η τουριστική ανάπτυξη, καθώς και η ενέργεια, το περιβάλλον και η οικονομική ανάπτυξη.


Πηγή: Βόρεια
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Βλέπετε τι γίνεται, ακόμη ο αρχιπροδότης ο ΓΑΠ κυκλοφορεί ανενόχλητος και παρίσταται...όπου είναι για κακό.....
    Και τον πατρονάρουν και τα λοιπά εθνοπροδοτικά και μισελληνικά τομάρια που τον διεδέχθησαν.....όλοι λοιπόν στο ίδιο κόλπο, το πως θα καταστρέψουν το ταχύτερο δυνατόν την Ελλάδα και θα εξοντώσουν όλους τους Έλληνες.....
    Και ο τρομοκρατημένος Νεοελληνας ραγιάς κάθεται ακόμη και τους κοιτάει....
    Απελευθερωθείται από τον φόβο και το σοκ που προκαλούν τα διευθυνόμενα και αργυρώνητα ΜΜΕ και εξεγερθείτε....
    Τι έχουμε δηλαδή να χάσουμε ???
    Είμαστε ήδη υπό στυγνή κατοχή και προγραμένοι όλοι μας....για θάνατο...άλλοι πιό γρήγορα άλλοι πιό αργά , αλλά όλοι μας για εκεί...
    Αψηφίστε τον φόβο και πανικό που σκόπιμα ενσπείρουν οι δουλικές, δωσίλογες και εθνοπροδοτικές μαριονέττες και τα αφεντικά τους και να εξεγερθούμε όλοι μας μαζί ενωμένοι χωρίς τις ηλίθιες πολιτικές παρωπίδες που ορισμένοι ακόμη φορούν και να ανατρέψουμε το αισχρό αυτό και εθνοπροδοτικό συρφετό των καθαρμάτων και μισελλήνων που δήθεν κυβερνούν......
    Ή τώρα ή ποτέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι αργα για επαναστασεις .
    Το μονο που μπορουμε να κανουνε ειναι να σταματησουμε την καθε συναλλαγη με το κατοχικο συστημα .
    Αλλα που ...ο ραγιας ακομη εχει τον διαβολο μπροστα απο την πολυθρονα του , ακομη και στο κρεβατι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνος του τα λέει, μόνος του τ' ακούει! Αν τολμάει ας κάνει ανοιχτή συζήτηση, χωρίς προσκλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]