Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τσίπρας ξαναπηγαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες


Τη δεύτερη “επίσημη” επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναμένεται να πραγματοποιήσει το καλοκαίρι, πιθανότατα τον Ιούνιο ο Αλέξης Τσίπρας.

Τη σχετική αποκάλυψη κάνει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, και έρχεται να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις ότι κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Ουάσινγκτον, ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να “φτιάξει κλίμα” για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη Τσίπρα θα έχει την ξεχωριστή σημειολογία της, που ενισχύεται αν την εντάξει κανείς στο πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φέρεται να έχει παραδεχθεί σε πρόσφατη συνάντηση με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ότι η περίοδος μέχρι και το καλοκαίρι είναι η πλέον κρίσιμη για τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το πολύ το κυρ-ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Η ειδοποιός διαφορά ενός ηγέτη είναι ότι λέει και κανένα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]