Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρυσοχοϊδης: «Στη βαθιά ύφεση θα πεθάνουν πολλοί από την φτώχεια»



«Μέσα στο επόμενο 6μηνο είμαι βέβαιος θα έχουν λυθεί όλα αυτά τα θέματα. Είμαι οπαδός της γρήγορης ανάκαμψης, γιατί υπάρχει και ο δρόμος της μεγάλης και βαθιάς ύφεσης για πολλά χρόνια και τότε είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από τη φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά»

Την πεποίθηση του ότι έγιναν σημαντικά βήματα αλλά και ότι μέσα στο επόμενο 6μηνο θα βρεθούν λύσεις μέσω του μοντέλου της γρήγορης ανάπτυξης εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV και τον Μάκη Μάκκα.


"Βασικός στόχος είναι η αναγέννηση της οικονομίας, μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας, ο πρώτος στόχος ήταν η σταθεροποίηση της χώρας η μη έξοδος από το ευρώ και η χρηματοδότηση της χώρας τα οποία έχουν επιτευχθεί. Η σταθεροποίηση είναι μια διαρκής προσπάθεια που γίνεται και δεν σταματάει με την καταβολή των δόσεων ή κάποιες ενθαρρυντικές δηλώσεις απ'εξω".

Όσο για το ποια βήματα πρέπει να γίνουν άμεσα για να προχωρήσουν οι στόχοι για τους οποίους έχει δεσμευτεί η χώρα ο ίδιος ανέφερε:


"Θα πρέπει να ανοίξουμε το αναπτυξιακό μέτωπο άμεσα όπως για παράδειγμα το θέμα της Ιονίας οδού το αποτελεί πρώτης προτεραιότητας έργο και για αντικειμενικούς λόγους αλλά και για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν".

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και να έρθουν γρήγορα επενδύσεις, ώστε να υπάρξουν θύματα από την φτώχεια και ειδικότερα για να μην καταδικαστεί μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων.

"Αυτό που χρειάζεται είναι μια διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας σχετικά με το πρόγραμμα στα σημεία που υπάρχουν υπερβολές από την πλευρά τους.

Εκτιμώ ότι υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση θα δει σύντομα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και είναι το θέμα των τραπεζών δεν μπορούμε να υπάρχουμε ως οικονομία χωρίς αυτές και αν δεν έρθουν επενδύσεις στην χώρα κυρίως για τους νέους όπου μαστίζονται από την ανεργία.

Μέσα στο επόμενο 6μηνο είμαι βέβαιος θα έχουν λυθεί όλα αυτά τα θέματα, είμαι οπαδός της γρήγορης ανάκαμψης, γιατί υπάρχει και ο δρόμος της μεγάλης και βαθίας ύφεσης για πολλά χρόνια και τότε είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά".

Τέλος εξέφρασε την την αισιοδοξία του ότι η τριτοκομματική κυβέρνηση με όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, θα δώσει τελικά απάντηση,υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται ισορροπία μεταξύ των κομμάτων με καινούργια στοιχεία, και εμπλουτισμό στοιχείων και προσώπων αλλά και γενικότερα περαιτέρω βελτίωση στις επιδόσεις.





Πηγή: SpiroSpero

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι αλητες νομιζουν οτι ξεχασαμε ποιοι μας καταστρεψαν και συμβουλευουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ολοι ξερουν οτι εχουμε κοντη μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, αδιάβαστε! Έχεις μεγάλο θράσσος να μιλάς. Αν έχεις αντριλίκι, βγες να τα πεις απευθείας στον κόσμο, όχι πίσω απ' το γυαλί, εκ του ασφαλούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]