Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίσκεψη Αμερικανού υφυπουργού Άμυνας στην Τουρκία

Η περαιτέρω ανάπτυξη της αμυντικής συνεργασίας θα βρεθεί στο επίκεντρο των συνομιλιών

Στην Τουρκία βρίσκεται ο υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ.

Σε ανακοίνωση που έγινε από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Άγκυρα, σημειώθηκε πως ο κ. Κάρτερ ήρθε στην Τουρκία για τη συνέχιση των συνομιλιών πάνω σε ορισμένα σημαντικά κεφάλαια.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι ο Αμερικανός υφυπουργός Άμυνας στις συνομιλίες που θα έχει με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας Ισμέτ Γιλμάζ και άλλα ανώτερα στελέχη του Υπουργείου, θα εστιάσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, συμπεριλαμβανομένων και των προσπαθειών που καταβάλλονται υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση της δυνητικής απειλής πυραύλων που πηγάζει από τις συγκρούσεις στη Συρία.

Υπογραμμίστηκε τέλος ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη θα αποτελέσει ευκαιρία για να επαναλάβει η Ουάσιγκτον την αφοσίωση της στη συμμαχική Τουρκία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, θέμα που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα έπειτα από την επίθεση που είχε στόχο την Αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα.

Από TRT 4/2/2013
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]