Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρατούλης ο ανεπανάληπτος και απερίγραπτος, ξαναχτυπά

Έχει χαθεί εντελώς κάθε έννοια μέτρου και λογικής…

Ξαναχτύπησε ο Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, επικρίνοντας τη φρουρά των φυλακών στα Τρίκαλα, επειδή χρησιμοποίησαν τα όπλα τους εναντίον του ελικοπτέρου με το οποίο θα επιχειρούσε να διαφύγει ο βαρυποινίτης Βλαστός…

Είναι απορίας άξιον το πως άνθρωποι που υποτίθεται πως φιλοδοξούν να κυβερνήσουν τη χώρα (μέσω του πολιτικού κόμματος στο οποίο συμμετέχουν) και ενδεχομένων να κληθούν να αναλάβουν ρόλους σε υπουργεία φορείς και οργανισμούς του δημόσιου τομέα, να υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να γίνει χρήση των όπλων τη στιγμή που προκύπτει μάλιστα ότι οι κακοποιοί ήταν βαριά οπλισμένοι και γάζωναν τα φυλάκια των φρουρών!

Αν ήμασταν σοβαρή χώρα, η κριτική που θα ασκούσε η καταπληκτική πολιτική μας τάξη, είναι για ποιον λόγο ο βαρυποινίτης που επιχείρησε να διαφύγει ζει ακόμα… όσο σκληρό κι αν ακούγεται, σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου με στοιχειωδώς αποτελεσματικές δυνάμεις ασφαλείας και μάλιστα τη στιγμή που η συγκεκριμένη απόπειρα δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που θα επιδιωκόταν θα ήταν να μη φύγει από τις φυλακές ο κρατούμενος έναντι οποιουδήποτε κόστους.

Θα είχε ενδιαφέρον να βάλουν μια-δυο εβδομάδες τον «στρατηγικό εγκέφαλο» Στρατούλη, να εκτελέσει υπηρεσία φύλαξης κρατουμένων στον Κορυδαλλό, μπας και αντιληφθεί στοιχειωδώς τουλάχιστον την πραγματική κατάσταση, καθώς τα κρούσματα πολιτικών που ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν (αφορά πολλούς αυτό και για διάφορους λόγους…) πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Διότι εάν δεν είχε πέσει πιστολιά, πάλι στα «κάγκελα» θα ήταν και θα φώναζε για ανικανότητα του υπουργού Δένδια… «Ό,τι να’ ναι» που λέει και η νεολαία…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]