Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι δυνατόν; Ο Παπανδρέου ως “Μακεδόνας του Αιγαίου” σε τουρκικό φόρουμ;

Η Ελλάδα αναφέρεται στον χάρτη της εκδήλωσης ως “Μακεδονία – Αιγαίο”!! Από μία άποψη είναι θετικό να αρχίζει να απεμπλέκεται η Ελλάδα από αυτόν τον άνθρωπο, αλλά αυτό παραπάει!

Ο Παπανδρέου θα συμμετάσχει από 28-02 / 03-03 στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα συνέδριο νέων στελεχών επιχειρήσεων -Young Presidents’ Organization- (κάτω των 45 ετών. Τώρα το τι θα διδάξει ο 61χρονος, ένας θεός το ξέρει).

Στον πίνακα γεωγραφικής κατανομής των στελεχών… από την Ευρώπη, φαίνεται ότι θα συμμετέχουν δύο στελέχη από την περιοχή με το περίεργο όνομα “Aegean-Macedonia”. (Προσοχή στην παύλα, είναι το μοναδικό σημείο που αναγράφεται έτσι. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς εννοεί. Π.χ. υπάρχει και το “Alps & Around” που όμως δεν έχει παύλα). Αυτά τα περίεργα βέβαια, είναι πολύ ψιλά γράμματα, για την υψηλή πολιτική (high politics) του Παπανδρέου.

tip: Ο Παπανδρέου, ως τι θα συμμετάσχει εκεί; 
Ως “Aegean”; 
Ως “Macedonian”; 
Ως “Aegean-Macedonian”; 
Γιατί δεν λένε απλά Greece, εάν έτσι ισχύει;

Πηγή TaXalia
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η ΜΚΟ της μάνας του έχει να κάνει με τις "Γυναίκες του Αιγαίου" (Ελληνίδες και Τουρκάλες), αυτός μας παρουσιάζεται ως "Μακεδόνας (ουστ) του Αιγαίου"...
    Τι έγινε με τους απάτριδες γυρολόγους; Μυρίστηκαν χρήμα και είπαν να καπηλευτούν το αρχιπέλαγος;
    ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ; ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ; ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ; ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μηνξεχναμε οτι αυτο το κοινοβουλιο τον αφησε αδεσποτο να συνεχιση το θαψιμο του Εθνους .
      Και το κοινοβουλιο ειναι κατοχικο...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]