Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικά ΜΜΕ: «Το έβαλαν στα πόδια οι ‘Ελληνες για την ΑΟΖ»

Προκαλεί ο τουρκικός τύπος για το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ, γράφοντας ότι οι Έλληνες το «έβαλαν κυριολεκτικά στα πόδια» μετά τις άμεσες τουρκικές αντιδράσεις, αφού δεν ανακηρύξαμε μονομερώς την Ανεξάρτητη Οικονομική Ζώνη.

Οι τουρκικές εφημερίδες, Milliyet, Star, Akşam, Radikal, επικαλούνται για να στηρίξουν αυτές τις πληροφορίες τους και δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου και συγκεκριμένα της κυπριακής εφημερίδας Φιλελεύθερος, όπως γράφει ο Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης.

Όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, σύμφωνα και με δημοσίευμα του κυπριακού Φιλελευθέρου, μετά από έντονες αντιδράσεις της τουρκοκυπριακής πλευράς αλλά και της δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, κ Νταβούτογλου, η ελληνική κυβέρνηση φέρεται να υποχωρεί και να βάζει ουσιαστικά το μεγάλο αυτό ζήτημα της ανακήρυξης της ΑΟΖ, στο… «ψυγείο».

Σχόλιο ιστολογίου: Τ' ακούς Αντωνάκη μου; Επειδή εσείς είστε κοτούλες λιράτες, δεν μπορεί να το "λούζεται" ολόκληρη η χώρα. Αν δεν έχετε τους κατάλληλους "αδένες" μπορείτε -εσύ και η παρεούλα σου Αντωνάκη μου- να αποχωρήσετε τώρα. Όσο υπάρχει ακόμη καιρός... Γιατί, μετά..., τα οικονομικά σκάνδαλα θα μοιάζουν όαση σε αυτά που θα έχετε μπροστά σας. Και, επιτέλους, βάλτε το περί επιβίωσης ένστικτό σας να λειτουργήσει... Τότε, εσύ και η παρέα σου, θα μπορέσετε να δείτε τι έρχεται προς το μέρος σας... Και πίστεψέ με, η ρήση σχετικά με την "οργή λαού", είναι πολύ μικρή και δεν μπορεί να περιγράψει τι θα δείτε με τα μάτια σας... Και όλα αυτά γράφονται για το καλό σου, Αντωνάκη μου... Για να μην λες ότι "δεν ήξερες", "δεν κατάλαβες" ή ότι "σε πίεσαν οι Ευρωπαίοι και το διεθνές κεφάλαιο"...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όσο και να σας πονάει, "Ελλάδα" είναι σήμερα ο Αντωνάκης, ο Βαγγελάκης κι ο Φωτάκης. Μπορεί αυτοί να μην έχουν τους κατάλληλους "αδένες", αλλά ούτε κι εμείς τους έχουμε για να τους επαναφέρουμε στην τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]