Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η συνωμοσία των Πυρήνων της Ψευτιάς

Προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, που "ανατρίχιασε" με τις φωτογραφίες των ληστών...

Του Στρατή Μαζίδη

Πολλή συζήτηση έγινε σχετικά με τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών στην Κοζάνη και την πιθανή σύνδεσή τους με τη συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς.

Για τα παιδιά αυτά, όπως και τα άλλα του Φαλήρου, γράψαμε σχετικά πριν λίγες ημέρες. Όμως αυτό που όλοι κατακρίνουν στα παιδιά της Κοζάνης, εγώ το θαυμάζω. Όχι δεν επιβραβεύω σε καμία περίπτωση αυτό που έκαναν. Αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν άλλαξαν τροπάριο μόλις έφαγαν το πρώτο ξύλο ούτε άρχισαν τα “εγώ δεν είχα σχέση”, “ο άλλος με έμπλεξε” κτλ. Ακόμη και τώρα επιμένουν σε αυτό που πιστεύουν.

Υπάρχει όμως και μια ακόμη τρομοκρατική οργάνωση, η συνωμοσία των πυρήνων της ψευτιάς, της βρωμιάς, της παγαποντιάς και της κουτοπονηριάς.

Αλλά με αυτήν δεν έχει ασχοληθεί κανείς.

Για παράδειγμα είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός και ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν χρήματα αλλά μετά διασύρω τη χώρα μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Στη συνέχεια την αλυσοδένω, την πετάω στη θάλασσα να πνιγεί και λέω πως την έσωσα…

Ή κοροϊδεύω τον κόσμο με λάθος μείγματα, με “άλλες” πολιτικές, με “άλλη” Ελλάδα, δημιουργώ ελπίδα και τελικά την κρίσιμη στιγμή συμμορφώνομαι προς τας υποδείξεις αλλάζοντας πλευρό και σπέρνοντας απελπισία.

Ή το παίζω αριστερός, δηλώνω κατά του μνημονίου, κατά των οριζοντίων περικοπών αλλά στηρίζω με χέρια και πόδια την κυβέρνηση. Ή λέω πως θα κάνω το Α το Β το Γ και κάνω το Χ το Ψ το Ω.

Με λίγα λόγια κάποιοι μπορούν να εξαπατούν το λαό υφαρπάζοντας την ψήφο τους -ας πρόσεχε κι αυτός- όντας οι ιθύνοντες νόες σε μια συνωμοσία των πυρήνων της ψευτιάς, της βρωμιάς, ή αν προτιμάτε κι αυτής ακόμη της μπουστιάς!

Προς υπουργό Δικαιοσύνης που "ανατρίχιασε" με τις φωτογραφίες των ληστών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης δήλωσε προ ολίγων ημερών ότι «ανατρίχιασα και απογοητεύτηκα όταν είδα τις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τις ληστείες στην Βόρειο Ελλάδα οι οποίοι κατηγορούνται για τρομοκρατία».

Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση εάν θέλει ο κ. Ρουπακιωτης «να ανατριχιάσει και να απογοητευτεί». Καλά κάνει και καλά κάνει και το λέει. Είναι δικαιώματα του. 

Όμως πείτε μας, κύριε Ρουπακιώτη:

Ανατριχιάσατε με την φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου και απεικόνιζε εκατοντάδες ανθρώπους να προσπαθούν να αρπάξουν μια τσάντα με πορτοκάλια από τα συσσίτια;
Ανατριχιάσατε με το γεγονός ότι σχεδόν το 1/3 των Ελλήνων είναι άνεργοι; Ότι 9 στις 10 οικογένειες δηλώνει ότι το εισόδημά τους έχει μειωθεί κατά 40%;
Ανατριχιάσατε με το γεγονός ότι έχει αυξηθεί κατά 7 φορές η φορολογία στα ακίνητα και η φορολογία στο εισόδημα έχει σχεδόν διπλασιαστεί;
Ανατριχιάζετε με το γεγονός ότι ο Έλληνας είναι υπερχρεωμένος στην εφορία και στην τράπεζα;
Ανατριχιάσατε με το γεγονός ότι κοροϊδέψατε τους κατόχους των αυτοκινήτων και επιβάλλατε εν μια νυκτί έκτακτη φορολογία για όσους έχουν ΙΧ άνω των 2.000 κε;
Ανατριχιάσατε με το γεγονός ότι έχετε υποσχεθεί ότι θα διώξετε 25.000 δημοσίους υπαλλήλους και τόσο καιρό δεν έχετε διώξει ούτε έναν;

Αν έχετε «ανατριχιάσει» με όλα αυτά, γιατί δεν έχετε βγει ποτέ να το πείτε; 

Θα μπορούσα να γράψω και αλλά ανατριχιαστικά δεν έχει νόημα… Γιατί εμένα με όλα αυτά μου σηκώνεται η τρίχα…


Πηγή: Free Pen 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]