Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αποστασία των διανοουμένων


Ο δάσκαλος κ. Δημήτριος Νατσιός σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον εκδότη και συγγραφέα κ. Γιώργο Καραμπελιά, με αφορμή το πρόσφατο βιβλίο του Γιώργου Καραμπελιά «Η αποστασία των διανοουμένων», Εναλλακτικές Εκδόσεις, 2012.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ακούστε αυτή τη συζήτηση για την συμβολή κάποιων δήθεν "διανοούμενων" στο αδιέξοδο στο οποίο έχει έλθει ο Ελληνισμός σήμερα και βάλτε την στο αρχείο σας. Μας αφορά όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχουνε πνευματικοι ανθρωποι στην Ελλαδα, εχουν παψει να υπαρχουν απο την πρωτη περιοδο του Ανδρεα Παπανδρεου ενος πραγματι μεγαλου δημαγωγου και εκμαυλιστη, οσοι βρεθηκανε σε καθηγητικες θεσεις και εδρες η στην ακαδημια ολοι αυτοι ηταν αργυρωνητοι τενεκεδες ξαγανωτοι οι οποιοι σε αλλες εποχες το πολλυ -πολλυ θα ειχαν την καντινα των πανεπιστημιων, η θα ειτανε φυλακες και θα ανοιγαν και θα εκλειναν τις πορτες των σχολων, η μεταπολιτευση και ειδικα η περιοδος Παπανδρεου και εντευθεν δολοφονησε πολιτισμικα την Ελλαδα,μετετρεψε τα σχολεια σε ιδρυματα παραγωγης αγγραματων, αποφοιτων οι οποιοι δεν γνωριζαν ουτε τα στοιχειωδη Ελληνικα που γνωριζαν ολοι οι Ελληνες σε περασμενες εποχες, ατομων χωρις κριτικη σκεψη, χωρις πολιτιστικες ριζες χωρις σεβασμο σε τιποτα και σε κανενα, μην λεμε πολλα σας παραμπεμπω στα πρωτοκολα των σοφων της σιων, αυτη η γραμμη ακολουθησαν κατα γραμμα ολοι οι πολιτικοι ολων των κομματων κατα την διαρκεια της μεταπολιτευσης, τωρα θεριζουμε οτι με την ανοχη και πολλες φορες την συνενοχη μεγαλου τμηματος του λαου σπειρανε ολοι αυτοι οι θαμωνες και προσκεκλημενοι των μασωνικων στοων, λεσχης Μπιλντεμπεργκ, και κολαουζοι των Εβραικων γιορτων και εκδηλωσεων, Α!!! Ξεχασα εχει ανφερθει στο διαδυκτιο οτι ο Ανδρεας παπανδρεου ειχε λαβει δανειο 100.000.000 $ απο τους Ροκφελερ για να δημιουργησει το κομμα του ΠΑΣΟΚ το 1974, η μητερα του Εβραια, η πρωτη του γυναικα η Μαργαριτα επισης Εβραια, τα ιδια λεγονται απο εγκυρους ιστορικους ερευνητες και για τον Ελευθεριο βενιζελο οτι ηταν Εβραιος απο πατερα, για τον Μπενακη, για τους Μητσοτακηδες Εβραιοι με καταγωγη απο τον Μυστρα οι οποιοι μετοικησαν αργοτερα στην Κρητη, για τους Καραμνληδες, και φυσικα για τον ανεκδιηγητο Ααρων Αβουρι και για τον πολλυ κοσμο, Κωστα Σιμητη, οποτε μην απορειται γιατι φτασαμε σε αυτο το καταντημα ειχανε γνωση οι φυλακες απο παλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]