Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη ο διοικητής Ασφαλείας Αιγάλεω για... χρηματισμό!


Στην σύλληψη του διοικητή Ασφαλείας Αιγάλεω προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία που δέχθηκε για χρηματικό εκβιασμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω, φέρεται να εκβίαζε αλλοδαπό καταστηματάρχη προκειμένου να του παραδοθούν 2.000€ για ένα πρόστιμο ύψους 1.000€!!!
Μετά από συζητήσεις, ο καταστηματάρχης συμφώνησε να πληρώσει 1.000€. Έδωσε ως προκαταβολή 300€ και δόθηκε ραντεβού και για το υπόλοιπο ποσό.
Το ραντεβού αυτό ήταν μοιραίο για τον διοικητή Ασφαλείας του Αιγάλεω, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς των εσωτερικών υποθέσεων. Μαζί του συνελήφθη και ένας συνταξιούχος αστυνομικός και ένας πακιστανός.
Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Πακιστανός εκβίαζε ομοεθνείς τους για παραβάσεις που είχαν εντοπιστεί στα καταστήματά τους, αποσπώντας χρήματα για να μη διαταχθεί το κλείσιμό τους.
Από την αρμόδια διεύθυνση διενεργείται έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν οι συλληφθέντες.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]