Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαρήγα: Προσπαθούν να συνδέσουν Μνημόνιο με Κυπριακό

 

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 22:31

«Πιστεύουμε ότι στην Κύπρο, μπροστά βεβαίως στις προεδρικές εκλογές, ενεργοποιείται η γνωστή τριάδα, ΕΕ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΔΝΤ», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

«Το "τρόικα" δεν λέει και πολλά πράγματα. Είναι αυτοί οι τρεις! Ενεργοποιούνται για να βάλουν στο χέρι τους υδρογονάνθρακες της Κύπρου. Και το λέμε παρακολουθώντας όλη αυτή τη συζήτηση, σε ποιο ταμείο θα μπουν κτλ», τόνισε η κα. Αλέκα Παπαρήγα.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, επισήμανε ότι «αυτό θα είναι ίσως και το μνημόνιο που ευελπιστούν να υπογραφεί, εάν βεβαίως μετά τις εκλογές έχουν άνθρωπο και ανθρώπους της δικής τους επιλογής. Πράγμα που σημαίνει ότι θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο και το Κυπριακό, διότι προσπαθούν να τα συνδέσουν».

«Το συμπέρασμα είναι ότι, ο πλούτος που υπάρχει σε μία χώρα, ενώ αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για να ζήσει καλύτερα ο λαός, στα χέρια των κεφαλαιοκρατών γίνεται ένα όπλο εναντίον τους. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Κυπριακός λαός θα συνεχίσει να παλεύει και για τη δίκαιη επίλυση του Κυπριακού, αλλά και για να μην αφήσει τον πλούτο που του ανήκει να γίνει βορά σε δυνάμεις είτε ευρωπαϊκές, είτε άλλες», κατέληξε η κα Παπαρήγα.


Πηγή: Newsbomb

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]