Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας αφηνιασμένος τουρκοφασίστας της Θράκης!

Νέος οχετός ύβρεων και απειλών από τον γνωστό προκλητικό χαφιέ του Προξενείου Τζεγκίζ Ομέρ, εξαιτίας του νόμου για τους ιμάμηδες που υπερψηφίστηκε πρόσφατα από την ελληνική Βουλή…
 
    Δεν ήταν μόνο το ψυχοδιανοητικά ταραγμένο κείμενο που δημοσίευσε την επομένη της υπερψήφισης της τροπολογίας για τους ιμάμηδες, με το οποίο αναλυόταν σε ουρλιαχτά και ένα απίστευτο υβρεολόγιο απέναντι σε όσους πέρασαν τον νόμο. Ο χυδαίος αυτός γκριζόλυκος φασίστας, ονόματι Τζεγκίζ Ομέρ, που παριστάνει τον…δημοσιογράφο, συνεχίζει να εκτοξεύει από το ταραγμένο κεφάλι του (και την ξεπουλημένη στην Άγκυρα πένα του) άναρθρες κραυγές και παραληρηματικούς αφρούς.

    Θυμίζουμε πως το εν λόγω υποκείμενο, που πολλές φορές μάς έχει απασχολήσει στο «Προξενείο-Στοπ» με τα καμώματά του, προκαλεί σταθερά εδώ και πολλά χρόνια από τις σελίδες της τουρκοφυλλάδας του «Μιλλέτ» με κηρύγματα μίσους εναντίον χριστιανών και μη προσκυνημένων στο Προξενείο μουσουλμάνων, με απειλές, στοχοποιήσεις, ύβρεις και ό, τι άλλο μπορεί να συλλάβει ο πιο διεστραμμένος νους. Διαβάστε παρακάτω τα νέα του λεκτικά κατορθώματα, που τα δημοσίευσε στη «Μιλλέτ» πριν από λίγες ημέρες (μετάφραση tourkikanea.gr):

            Οργή των μουσουλμάνων της Θράκης για τον νόμο – Θα τιμωρήσουμε τα κόμματα που τον ψήφισαν!

    «Η έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο προκάλεσε μεγάλη οργή στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Όπου και αν πήγαμε, αντιμετωπίσαμε την μεγάλη αντίδραση του κόσμου μας ενάντια σε αυτόν τον καταραμένο νόμο. Παρατηρήσαμε πως με ξεκάθαρη γλώσσα, μας εξέφρασαν πως ο επιβαλλόμενος νόμος, ποτέ δεν πρόκειται να γίνει δεκτός και σίγουρα δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί.
    Ένα άλλο στοιχείο που φάνηκε ως οριστικό…είναι πως ποτέ δεν θα συγχωρήσουν τα κόμματα που επανέφεραν αυτόν τον νόμο στη Βουλή. Ο λαός μας είναι αποφασισμένος στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν να τιμωρήσει την Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝ.ΕΛ. Το κύρος αυτών των κομμάτων εντός της μειονότητας εκμηδενίστηκε πλήρως. Ο χώρος των ΑΝ.ΕΛ. ούτως ή άλλως ήταν σαφής, αλλά από τώρα και μετά θα χάσει και αυτόν.
    Σύμφωνα με τους ρατσιστές-φασίστες, αντιμειονοτικούς, κι εχθρούς των Τούρκων και του Ισλάμ βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της ΝΔ του Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ, στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν υπάρχουν έλληνες πολίτες Τούρκοι βουλευτές που εκπροσωπούνε την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης…Με αυτή την λογική λοιπόν λέμε: Όσο Τούρκοι είναι ο Πατριάρχης και οι Ρωμιοί στην Πόλη, τόσο Έλληνες είναι και οι Τούρκοι στην Δυτική Θράκη».
    Οι… βλακείες του Δελαβέκουρα, που προσβάλλει τις ευαισθησίες μας και τη «μεγαλειώδη θρησκεία μας»!

    «Από τον εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ της Ελλάδας Δελαβέκουρα δεν περιμένουμε να δείχνει περισσότερο σεβασμό στην μειονότητα μας, αλλά τουλάχιστον να μην μας κοροϊδεύει. Τον συμβουλεύουμε να μην παίζει με τα συναισθήματα μας, και να μην μας δοκιμάζει σε θέματα που σχετίζονται με τις ευαισθησίες μας και ιδιαίτερα σε σχέση με τη μεγαλειώδη θρησκεία μας. Δεν χρειάζεται να του υπενθυμίσουμε πως δεν μπορεί να παίζει με την θρησκεία ενός έθνους. Διότι ως εκ της θέσης του το γνωρίζει, αλλά αυτός και το υπουργείο που εκπροσωπεί, προτιμά να πράττουν τα αντίθετα. Σύμφωνα με την προτίμηση αυτή, στην τελευταία του ανακοίνωση κατά την άποψη μας εντελώς αποβλακώθηκε…

    Στις τελευταίες του λοιπόν βλακείες ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Δελαβέκουρας είπε:

    ¨Η Ελλάδα αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα τον απόλυτο σεβασμό προς τη θρησκευτική ελευθερία της μουσουλμανικής μειονότητας τηρώντας απαρέγκλιτα όλες τις διεθνείς δεσμεύσεις και πρότυπα…Ο νόμος για τους ιμάμηδες είναι προς όφελος της μειονότητας… Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, υπό το πρίσμα και των πληροφοριών, που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί προσπάθειας του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή να επηρεάσει την κοινοβουλευτική διαδικασία στην Ελλάδα, δεν συνάδουν με τις προσπάθειες των 2 χωρών για βελτίωση των διμερών σχέσεων…¨

    Ε μα το παρατραβάει…Δεν φοβάστε καθόλου τον Θεό! Με τις ειρωνικές δηλώσεις σας συνεχίζετε να μας αγνοείτε, δοκιμάζοντας τις ευαισθησίες μας και παίζοντας με τον πόνο μας. Μας πως μπορεί μια χώρα-μέλος της Ε.Ε. να είναι τόσο σκληρή απέναντι στην μειονότητα»;

    Πάρε τον υπουργό σου κι ελάτε εδώ, αν τολμάτε!

    «Κύριε Δελαβέκουρα ! Πως θα σου φαινόταν να έπαιρνες και τον υπουργό εξωτερικών σου και να ερχόσασταν λίγο κατά δω; Ελάτε και δείτε επιτόπου αν οι βλακείες σας αυτές και ο καταραμένος νόμος που περάσατε από την βουλή, είναι αποδεκτές από την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Αν τολμάτε βέβαια!

    Και λέω αν τολμάτε, διότι ξέρετε πολύ καλά πως εμείς σαν μειονότητα κηρύξαμε αυτόν τον νόμο ως καταραμένο. Και ξέρατε πολύ καλά πως θα αντιδράσουμε. Ωστόσο ανεξαρτήτως τιμήματος, και διακινδυνεύοντας τα πάντα, περάσατε από την βουλή αυτόν το νόμο που υποθηκεύει το μέλλον της μειονότητας. Διότι κατά την άποψη σας αυτό επέβαλλαν τα ¨εθνικά σας συμφέροντα¨…

    Κρίμα, πολύ κρίμα! Κάνετε μεγάλο λάθος! Εάν γινόταν έτσι αυτές οι δουλειές τότε φασίστες όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Στάλιν θα πετύχαιναν. Αλλά ακόμη και εκείνοι δεν πέτυχαν. Μα καλά δεν παίρνετε κανένα παράδειγμα από την ιστορία; Δεν μάθατε πως με το ζόρι δεν μπορεί να επιβληθεί το παραμικρό στους ανθρώπους; Δεν είδατε πως το 2007 δεν μπορέσατε να εφαρμόσετε αυτόν τον καταραμένο νόμο»;

    Θα σας θάψουμε στην κάλπη και θα βγούμε στους δρόμους να κραυγάσουμε για την καταπίεση!

    «Παρά το ότι η μειονότητα μας καταριέται αυτόν τον νόμο, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν όλοι οι βουλευτές-εκπρόσωποι της μειονότητας, εσείς με επιμονή, γινάτι και με το ζόρι συνεχίσατε να κάνετε αυτά που ξέρετε. Συνεχίστε να δούμε… Αλλά μην ξεχνάτε πως όποιος το κάνει, την παθαίνει.
    Τι θα πάθετε; Θα δείτε στις εκλογές! Εμείς θα εμφανίσουμε την αντίδραση μας πάλι με δημοκρατικούς τρόπους. Θα σας θάψουμε στην κάλπη. Μπορεί να ξεχυθούμε στους δρόμους, να κραυγάσουμε στον κόσμο για τις αδικίες και την καταπίεση σας. Θα πάμε στην Ε.Ε. και θα αναζητήσουμε τα δίκια μας στους μηχανισμούς δικαιοσύνης της».

    Εμείς απλώς να υπενθυμίσουμε πως ο Τζεγκίζ Ομέρ είναι μόνιμη ορντινάντσα του Τούρκου Προξένου και τον ακολουθεί σχεδόν οπουδήποτε αυτός πηγαίνει (χαρακτηριστική και η 3η φωτογραφία που παραθέτουμε, από την προ ολίγων μηνών επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα, όπου τον βλέπετε τρίτο από δεξιά, δίπλα στον Τούρκο ΥΠΕΞ, τον Ντεντέ, τον πρόξενο Σενέρ και τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα Ουράς). Μάλιστα είναι τόσο…απροκάλυπτος λακές της Άγκυρας, που θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες έφτασαν στο σημείο μέχρι και να τον τιμήσουν επίσημα από την τουρκική κυβέρνηση για προβολή και προώθηση της Τουρκίας και της νεοθωμανικής πολιτικής της στα Βαλκάνια. Σας παραθέτουμε μάλιστα πάλι και τη (γνωστή πλέον) παρακείμενη φωτογραφία με το τιμητικό δίπλωμα που τού είχε απομείνει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς. Ε ναι, είναι αυτό ακριβώς που λέμε «χαφιές με δίπλωμα»…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ωμες απειλες και εκβιασμοι,το τουρκικο θρασος στο μεγαλειο του.Πολυ καλα να παθουν τα κομματα που δεν ειχαν την κοινη λογικη να δρουν αυτονομα στην τοπικη κοινωνια, και να κανουν ρεαλιστικη προεκλογικη υποσχεσιολογια αλλα και ρεαλιστικη πολιτικη μεσα απο πραγματικη γνωση των θεματων και των προβληματων του καθε νομου, αλλα και της Θρακης γενικοτερα.Καλα να παθουν τα κομματα που νομιζουν οτι ο τουρκος πιανεται φιλος,η κοροιδο...χαχαχα,ειναι γελασμενοι και να που καταντησανε.Το τραγικο μαυτα τα σιχαμενα κομματα ειναι οτι με τον διασυρμο τους αυτο καταρακωνεται ολη η Ελλαδα.Ποτε θα σταματησουμε εμεις οι Ελληνες να βλεπουμε τα πραγματα μεσα απο τα γυαλια του καθε κομματος που μονο προδοσιες εχει να επιδειξει,στην συγχρονη ιστορια μας.Ποιος ειναι αυτος ο τραγος που ωρυεται και απειλει και εκβιαζει το πολιτικο μας συστημα??Τα βλεπεις ελληνακο που σε υποβιβαζει ο καθε γλυφτης υπαλληλακος που ψηφιζεις για αρχηγο σου??στο στομα-βοθρο-του καθε εμισθου τουρκου υπαλληλακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]