Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aπό την Αλεξανδρούπολη στα τουρκικά κρατητήρια 45χρονος ψαράς



Αυτή η τακτική των ξαφνικών εξαφανίσεων και φυλακίσεων Ελλήνων από Τούρκους εφαρμόστηκε επανειλημμένα στην Κύπρο το 2012. Το ιστολόγιό μας τις παρακολούθησε μία μία... Μήπως κοιμόμαστε όπως συνήθως και δεν βλέπουμε τι γίνεται κάτω από τη μύτη μας; Είναι δυνατόν τόσα παρόμοια περιστατικά στην Κύπρο και εδώ μέσα σε λίγους μήνες;

Η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε, βραδινές ώρες προχθές, για αγνοούμενο 45χρονο αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νοτιοανατολικά της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος Π.Κ απέπλευσε με το σκάφος του "Μαριάννα" απογευματινές ώρες χθες και έκτοτε αγνοείτο, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή έγιναν επανειλημμένως προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά, με αρνητικά αποτελέσματα.

Άμεσα, μετέβησαν στην περιοχή από ξηράς περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό και ενημερώθηκε το Τ.Σ.Φ Φερρών για παροχή συνδρομής, καθώς υπήρξε πληροφόρηση ότι ο 45χρονος είχε προσαράξει σε αβαθή, σε άγνωστο σημείο στο Δέλτα Έβρου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αλιέα σταμάτησαν όταν οι οικείοι του ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ότι ο 45χρονος επικοινώνησε μαζί τους και τους ενημέρωσε ότι είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές.


Πηγή: Φάρος 24

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]