Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλέξη, ζήτα τη λίστα Χριστοφοράκου από τον Σόιμπλε

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

Η ντόπια διαπλοκή, με αιχμή του δόρατος συγκεκριμένα ΜΜΕ και με διάφορες «λίστες», στήριξε όσο κανείς άλλος τη γερμανική λαίλαπα που επιβλήθηκε στο λαό με την ψήφιση του μνημονίου και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης το 2010. Με πάθος εργολάβοι, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, και κάθε λογής πρόθυμα παπαγαλάκια της ντόπιας ελίτ, στήριξαν το Γερμανικό επεκτατισμό, εκτιμώντας όπως συνέβαινε άλλωστε και στο παρελθόν, ότι θα «πληρωθούν» αδρά για τις υπηρεσίες τους. Άλλωστε τους είχε καλομάθει ο πατριάρχης της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Όμως τούτη τη φορά οι Γερμανοί επέλεξαν να «τελειώνουν» με τους αντιπροσώπους τους εν Ελλάδι και να εγκαταστήσουν απευθείας θυγατρικές… Βλέπετε οι αντιπρόσωποι κοστίζουν, έχουν απαιτήσεις και μιλάνε και πολύ. Οπότε τι καλύτερο να αναλάβουν οι θυγατρικές τη «δουλειά»; Πολύ απλά αντί πινακίου φακής θα παραλάβουν ή ήδη το κάνουν, τηλεπικοινωνίες, τράπεζες, ενέργεια, δημόσια και ιδιωτική ακίνητη περιουσία, και ότι άλλο κινείται και είναι προσοδοφόρο. Και έτσι η μεγάλο μέρος της ντόπιας διαπλοκής μένει χωρίς επιρροή και αρπαχτές…

Και ξαφνικά η ντόπια διαπλοκή ανακάλυψε ότι κάτι δεν πάει καλά με το μνημόνιο, ότι υπάρχει Λαός που πένεται, και ότι χάνεται Εθνική κυριαρχία… Λίγο αργά βέβαια.

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που σήμερα θα το ψηφίσει και η Βουλή με την πλειοψηφία της τρικομματικής παρωδίας, και που επικυρώνει την τροποποίηση της πρόσφατης δανειακής σύμβασης κανένα δικαίωμα κυριαρχίας δεν υπάρχει πλέον: «Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης», αναφέρει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου. (αρ. φ. εφ. της κυβερνήσεως 240/ 12-12-2012).

Είναι πλέον ευρέως γνωστό σε πολύ κόσμο αυτό το γεγονός. Το αναφέρω όμως γιατί αυτές τις μέρες βγαίνουν διάφοροι απίθανοι τύποι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, στελέχη κομμάτων πρώην νυν και λοιποί και κατακεραυνώνουν και δικαίως αυτή την κατάπτυστη διάταξη. Μια ερώτηση έχω να κάνω ρε παλικάρια: «Που ήσασταν και τι λέγατε τον Ιούνιο του 2010, όταν για πρώτη φορά με την έγκριση της τότε Βουλής ο Παπακωνσταντίνου υπέγραφε την δανεική σύμβαση με αυτούς τους όρους; (τώρα προστέθηκε και η Τράπεζα της Ελλάδας). Επειδή μπορεί να έχετε ξεχάσει να σας θυμίσω ότι εκθειάζατε τον Παπανδρέου και τον Παπακωσταντίνου, και πετροβολούσατε όποιον τολμούσε να αντιδράσει για την παράδοση της χώρας στις ύαινες των αγορών και στα νύχια του γερμανικού επεκτατισμού… Το παρελθόν του καθενός, αγαπητοί «φίλοι» είναι ο φάρος του μέλλοντός του…

Θα ήθελα να προτείνω κάτι στον Τσίπρα:
Αγαπητέ Αλέξη σήμερα θα συναντηθείς με την ατμομηχανή της γερμανικής κατοχής, τον Σόιμπλε. Απαίτησε να δώσει στην Ελληνική δικαιοσύνη και τη δημοσιότητα τη λίστα Χριστοφοράκου. Όσο την κρατούν οι Γερμανοί θα εκβιάζουν σχεδόν το σύνολο του πολιτικού συστήματος και θα καταλαμβάνουν συνεχώς «εδάφη» της χώρας μας. Α, μαζί με τη λίστα ας στείλει και το Χριστοφοράκο για να μας πει τις λεπτομέρειες!!!

Και ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν μολότοφ και γκαζάκια σε γραφεία κομμάτων, σπίτια δημοσιογράφων, συγγενών κυβερνητικών στελεχών κτλ. Και επειδή το σύστημα τα έχει λήξει αυτά, για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με έναν παρόμοιο τρόπο, με προβοκατόρικους εμπρησμούς από το παρακράτος και με υποτιθέμενους «δράστες» αριστερούς, έγινε καγκελάριος ο Χίτλερ. Τους τροφίμους των σκοτεινών υπογείων που απεργάζονται και κάνουν πράξεις τέτοια απεχθή σενάρια, ενεργοποιώντας το παρακράτος, να ξέρουν ότι ο ελληνικός Λαός δε θα τους ανεχθεί.
Την επόμενη φορά μην ξεχάσετε να βγάλετε και το τρίκυκλο παιδιά, εντάξει;

Και για να μην μπερδευόμαστε καθώς τα πάντα έχουν τη σημασία τους:
«όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύμα του real.gr στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου που έγινε πρόσφατα, Σημίτης και Στουρνάρας κάθονταν εκ αριστερών και εκ δεξιών του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα Βόλφγκανγκ Ντολτ».

Ενώ άλλο δημοσίευμα στο newpost.gr ανέφερε ότι: «Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επανέρχεται στο προσκήνιο έχοντας στο πλευρό του, τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Βασίλη Ράπανο και τις «ευλογίες» του Κώστα Σημίτη».

Υ.Γ. 1 Ο γνωστός για τη "στιβαρότητα του" πολιτικός Φώτης Κουβέλης, για άλλη μια φορά εξαφανισμένος από ψηφοφορία της Βουλής. Μνημόνιο 2, πολυνομοσχέδιο και φορολογικό είναι μόνο μερικές από τις φορές που θυμάμαι... Τελικά είναι πολύ δύσκολο να πολιτεύεσαι στο προσκήνιο…

Υ.Γ.2 Το πρώτο μεγάλο όραμα του Αντώνη Σαμαρά έγινε πράξη. Η Ελλάδα πρώτη σε όλη την Ευρώπη, με 26,8% ανεργία τον μήνα Οκτώβρη. Μπράβο Αντώνη. Επόμενο όραμα και μεγάλος στόχος του Αντώνη, η πρωτιά της Ελλάδας στην Ευρώπη, σε ποσοστό πληθυσμού κάτω από τα όρια της φτώχειας…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]