Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η νέα εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ


Με προσχώρηση στον «πολιτικό ρεαλισμό» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στους αποθρασυμένους, από την κοινωνική παθητικότητα, εγχώριους «Μερκελιστές».

Ο Τσίπρας, είχε δύο επιλογές ευρισκόμενος στην «κοιλιά του κήτους». Είτε να εμφανιστεί ως ακραιφνής Αριστερός, δηλαδή επικίνδυνος στα μάτια των αμερικανών αξιωματούχων, είτε να βάλει νερό στο κρασί του. Επέλεξε τη δεύτερη, προχωρώντας όχι μόνο σε λεκτικούς, αλλά και σε ουσιαστικούς πολιτικούς συμβιβασμούς, γεγονός για το οποίο λοιδορείται από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ έχει προκαλέσει  …οσφυαλγία σε μερίδα του στελεχικού δυναμικού του κόμματός του.

Ο δικηγόρος Ηλίας Μαλεβίτης, πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου και πρώην βουλευτής της ΝΔ, είναι το κατάλληλο πρόσωπο να αποτιμήσει τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Α. Τσίπρα, στις ΗΠΑ, που επί της ουσίας σηματοδοτούν το νέο πολιτικό… look του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει ο Η. Μαλεβίτης, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει τόση σχέση με την Αριστερά, όση ο Α. Σαμαράς με τη σωτηρία της χώρας:

«Ομολογώ ότι, δεν περίμενα τόσες θετικές αντιδράσεις από τους παράγοντες της Ομογένειας, δεδομένου ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνοαμερικανών δεν ανήκει στον ιδεολογικό χώρο του κ, Τσίπρα. 
Οσοι επικοινώνησαν μαζί του για πρώτη φορά εκφράστηκαν κολακευτικά, λέγοντας ότι η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που παρουσίαζαν, για τους δικούς τους λόγους, ορισμένα ελληνικά ΜΜΕ. Τους εντυπωσίασε η καθαρή δήλωσή του ότι, θέλει τη συμμαχία με τις ΗΠΑ και τον αμερικανικό λαό τον οποίο θεωρεί συνοδοιπόρο στην επιχείρηση για την αποκατάσταση της ευημερίας και της ελπίδας. 
Μακάρι ο κ. Τσίπρας, να δείξει την αναγκαία για τη χώρα πολιτική ωριμότητα. Αυτό, κυρίως, θα ωφελήσει τον τόπο, πράγμα που ενδιαφέρει όλους μας!».

ΥΓ. Είναι προφανές ότι, το κόμμα των Αριστερών, ρζοσπαστικών και ανατρεπτικών συνιστωσών αποκτά συστημική συνισταμένη, ικανή να αποτελέσει ανάχωμα στη Γερμανική επικυριαρχία στην Ελλάδα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν θα με παραξενευε εαν καποτε γινομασταν και Αμερικανικη πολιτεια.Ισως τοτε βρισκαμε και την ησυχια μας,τετοιοι που ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτεία, όπου εμείς ως ντόπιοι δούλοι θα δουλεύουμε τα χωράφια των αφεντικών Αμερικάνων. Αν εννοείς αυτό, συμφωνώ ότι μας αξίζει.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]