Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι ετοιμάζουν για τους "εχθρούς του έθνους";


Αφού έγινε χθες τα ξημερώματα η βρώμικη δουλειά από αγνώστους..., τη συνέχεια την αναλαμβάνουν οι γνωστοί.

Ουρλιάζουν από χθες και στη Βουλή και στα κανάλια και τα άλλα ΜΜΕ, για το "μίσος" με το οποίο δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία αυτοί που επιτίθενται στους "σωτήρες" του έθνους!

"Δεν είναι δυνατόν" φωνάζουν με "γνήσια" αγανάκτηση, "να λένε "κάποιοι" στο λαό ότι ξεπουλάμε, ότι παραχωρούμε την Εθνική Ανεξαρτησία και να εξωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας!"

Αυτό φταίει λοιπόν....

Άρα την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ και τα γκαζάκια, τα έκαναν κάποιοι απλοί άνθρωποι που εξοργίστηκαν από τις δηλώσεις εκείνων των "κάποιων" που μιλάνε για "ξεπούλημα" και όχι κάποιοι πολύ καλά οργανωμένοι, "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατότητες", όπως είπε χθες ο Γ. Πρετεντέρης στο ΜEGA.

Οπότε τι πρέπει να γίνει;

Μα φυσικά να κλείσουν αυτά τα στόματα που "εξωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας με το μίσος"!

Τι ετοιμάζουν λοιπόν; Ένα νέο ιδιώνυμο;

Ένα νέο φασισμό για τον οποίο θα απαιτήσουν τη συναίνεση όλων;

Τι νόημα και τι αποτέλεσμα έχουν λοιπόν αυτά τα "τυφλά κτυπήματα" αν όχι την ολοκλήρωση του σχεδίου ισοπέδωσης του λαού; Και επομένως ποιοί τα κάνουν ; Κάποιοι ανεγκέφαλοι (μεν), αλλά "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατότητες" (δε); Ή κάποιοι που ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν και έχουν και όλες τις δυνατότητες να το κάνουν; Το "αν τους βρουν γράψτε μου" εννοείται.

Παρεμπιπτόντως με το "τυφλό κτύπημα", μεταξύ άλλων, θάφτηκε η είδηση της μέρας, που ήταν βέβαια η ψήφιση 7 νομοσχεδίων μαζί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Πρόκειται βέβαια για απόλυτη γελοιοποίηση της αστικής Δημοκρατίας και του θεσμού του Κοινοβουλίου και αποκάλυψη του ποιά είναι η πραγματική εξουσία. Αυτά όμως πέρασαν όχι σε δεύτερη, αλλά σε τρίτη και πέμπτη μοίρα. Χθες η Δημοκρατία ΜΑΣ (τους), απειλήθηκε από τους τρομοκράτες...

Κι έτσι κανείς δεν άκουσε ότι χωρίς πολλή κουβέντα πέρασαν "δημοκρατικά" οι αυξήσεις στη ΔΕΗ, οι ιδιωτικοποιήσεις (ΟΠΑΠ, ΤΤ κ.α), η επικαιροποίηση του μνημονίου και μια σειρά άλλες υπέροχες και "σωτήριες" μεταρρυθμίσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για παράδειγμα στο δελτίο του Real FM το μεσημέρι, η είδηση της ψήφισης των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) ειπώθηκε στις 2.35 και πήρε μόλις 3 λεπτά. Μετά επανήλθαν οι ειδήσεις που πουλούσαν.

Άριστα λοιπόν σε όλους τους συντελεστές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]