Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ζήνα, το Προξενείο Κομοτηνής και η αποθέωση της… ιστορικής αλήθειας!

Για την… τεράστια συμβολή των Τούρκων στη βαλκανική ειρήνη, μέχρι και για το ότι «επί 2200 χρόνια κανένα τουρκικό κράτος δεν άσκησε πολιτική αφομοίωσης» μάθαμε από Τούρκο «επιστήμονα» σε πρόσφατη προξενική εκδήλωση στην Κομοτηνή, όπου παρέστησαν φυσικά πολλοί γνωστοί τουρκόφρονες της Θράκης!
 
    Το είδαμε και αυτό λοιπόν μέσα στα πλαίσια της συστηματικής παραχάραξης (σ.σ. στο χωριό μας το λένε και βιασμό) της Ιστορίας στον βωμό της νεοθωμανικής πολιτικής. Και το είδαμε όχι σε κάποια «πανεπιστημιακή» διάλεξη στην Τουρκία, αλλά μέσα στην Ελλάδα, που έχει βεβαίως δοκιμάσει επί πολλούς αιώνες τα καζάντια και την πρόοδο και της…τουρκικής ειρήνης και της…ελληνοτουρκικής συνύπαρξης! Πριν από λίγες μέρες λοιπόν (22 Δεκεμβρίου), την ώρα που εμείς ετοιμαζόμασταν να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα, τα καλόπαιδα του Προξενείου επέλεγαν να εορτάσουν τη…συμβολή της Τουρκίας στην ειρήνη (σ.σ. όχι, σας ορκιζόμαστε ότι δεν είναι ανέκδοτο)! Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής», έφερε τον απίστευτο τίτλο «Τουρκική ειρήνη στα Βαλκάνια» και διαφημίστηκε με την αφίσα που βλέπετε στην 3η φωτογραφία (με το κόκκινο τουρκο-περιστέρι της…ειρήνης)! Η εκδήλωση, στην οποία μετείχε ως κεντρικός ομιλητής ο καθηγητής – και βοηθός κοσμήτορα – στο Πανεπιστήμιο Θράκης (Αδριανούπολης) Χασάν Ντεμίρογλου, σφραγίστηκε μάλιστα από την φράση του ιδίου ότι «επί 2200 χρόνια κανένα τουρκικό κράτος δεν άσκησε πολιτική αφομοίωσης»!

    Παρών φυσικά άπας ο συρφετός: και ο πρόξενος της Τουρκίας Ιλχάν Σενέρ και οι πρώην βουλευτές Τσετίν Μάντατζη και Ιλχάν Αχμέτ και ο γνωστός κεμαλόφρων πρόεδρος της παράνομης «Ένωσης Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμί Τοραμάν και ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ και ο αντιπρόεδρος του DEB Χασάν Χασάν και η σεσημασμένη αρχιπρακτοράντζα Περβίν Χαϊρουλλάχ (Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ) και οι δημοσιογραφούντες τουρκοχαφιέδες Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ και Τζεγκίζ Ομέρ, αλλά και πολλά ακόμη γνωστά μπουμπούκια, όπως ο πρόεδρος της «Κοινότητας Αποφοίτων Μεντρεσέδων» Ασίμ Τσαβούσογλου, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Ιντρίζ Αχμέτ, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ξάνθης Ιρφάν Χατζιγγενέ, ο πρόεδρος του «Μειονοτικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νομού Έβρου» Μπεκήρ Μουσταφάογλου, η πρόεδρος του «Μειονοτικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σαππών» Νετσλά Τσαβούς κλπ).

    Παρών όμως βεβαίως και ο πρόεδρος της «Τουρκικής Νεολαίας» Κοράι Χασάν, που όταν δεν ασχολείται με τον παράνομο τουρκοσύλλογο ή με άλλες ανάλογα προκλητικές δράσεις, όπως π.χ. το να συνοδεύει τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί (όπως σας δείξαμε προ μηνών στο “Προξενείο-Στοπ”), παριστάνει και τον (σ.σ. εντελώς άφωνο πάντως) δημοσύμβουλα Κομοτηνής, με τον προξενικό συνδυασμό του DEB. Ο Χασάν προλόγισε τον Ντεμίρογλου (στη 2η φωτογραφία τους βλέπετε μαζί) και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην Κομοτηνή, για να ακολουθήσει μετά ο απόλυτος οχετός της ψευτοϊστορικής βλακείας από τον (δήθεν) επιστήμονα. Και τι δεν είπε λοιπόν ο λεγάμενος: από το ότι οι Τούρκοι ήρθαν στα Βαλκάνια με τον Αττίλα το 448 (σ.σ. λάθος βρε, με τον Ξέρξη είχαν πρωτοέρθει το 480 π.Χ. κατά την 3η περσική εκστρατεία, που στην πραγματικότητα, όπως καταλάβατε, δεν ήταν περσική, αλλά τούρκικη!) έως το ότι ο Αττίλας έσωσε από την σκλαβιά τους Σλάβους, που χρησιμοποιούνταν ως δούλοι και για αυτό στα μάτια κάποιων ήταν βάρβαρος (!) (σ.σ. ενώ φυσικά στην πραγματικότητα το παλικάρι, όπως όλοι γνωρίζουμε, ολημερίς διάβαζε Πλάτωνα και Αριστοτέλη, άκουγε Βιβάλντι και Προκόφιεφ, έβλεπε Ταρκόφσκι και Φον Τρίερ, κλπ, κλπ)!

    Το αποκορύφωμα πάντως ήταν το εξής αμίμητο: «Λέγεται πως το Οθωμανικό κράτος κατά τα έτη 1400-1500 άσκησε πολιτική αφομοίωσης στα Βαλκάνια. Το αληθές είναι όμως πως ποτέ στην ιστορία τους οι Τούρκοι δεν άσκησαν πολιτική αφομοίωσης, ούτε έκαναν γενοκτονίες. Αυτό είναι κάτι που έρχεται μέσα από την παράδοση του τουρκικού κράτους. Σύμφωνα με Ρώσους ιστορικούς το 2.500 π.Χ., ή με βάση τη γνωστή ιστορία από το 209 π.Χ., δηλαδή 2.200 χρόνια τώρα, βλέπουμε πως κανένα τουρκικό κράτος δεν άσκησε πολιτική αφομοίωσης». 

    Οπότε μάθαμε ότι οι Τούρκοι υπάρχουν (και ιδρύουν μάλιστα και…κράτη) εδώ και 2.200 χρόνια (από το 209 π.Χ.), άσε δε που μπορεί τελικά να έχουν ιστορία και 4500 χρόνων! Εντάξει, μπορεί να ίδρυσαν και καμιά αυτοκρατορία στη Μέση Ανατολή μετά από εκείνη τη γνωστή επική μάχη όπου ο Αττίλας, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής και ο Χαμουραμπί, νίκησαν τις δυνάμεις του Τουταγχαμών και του Ιουλίου Καίσαρα, που τις συνεπικουρούσαν 1000 Νεφελίμ, ο Μινώταυρος, ο Ερυμάνθιος Κάπρος, ο Σπάιντερμαν και είκοσι λεγεώνες Κινέζων! Πού το έχει κάνει άραγε το (λέμε τώρα) διδακτορικό του ο κύριος Ντεμίρογλου; Σε κανένα επεισόδιο της…«Ζήνας»; Όσο δε για το άλλο ανέκδοτο, ότι δηλαδή ποτέ δεν ασκήθηκε πολιτική αφομοίωσης, πόσο δε μάλλον γενοκτονία, ρωτήστε καλύτερα Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους, Κούρδους και κάμποσους άλλους λαούς που την έχουν νιώσουν καλά στο πετσί τους (όπως ακριβώς και την…τουρκική ειρήνη)!

    Αλλά γιατί όμως να μην τα λένε οι φίλοι μας οι Τούρκοι και μάλιστα μες στα μούτρα μας; Μήπως δηλαδή ο ημέτερος ψευτοεπιστημονικός συρφετός των «αποδομητών» τύπου Βερέμη, Λιάκου, Ρεπούση, Κουλούρη κλπ (που μάλιστα παριστάνουν και τους…Έλληνες) λένε λιγότερα από αυτό; Οπότε γιατί τελικά να γκρινιάζουμε;

        ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
   1. Συνεπαρμένοι από την αποκάλυψη της ιστορικής αλήθειας δείχνουν οι Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, Τζεγκίζ Ομέρ, Αχμέτ Ιλχάν και φυσικά ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ!
   2. Εδώ ο μέγας ιστορικός Ντεμίρογλου ανάμεσα σε Ντεντέ, Ομέρ, Μάντατζη και Τσουκάλ.
   3. Και εδώ κάτι σχετικά παλιό, αλλά ας μην…ξεχνιόμαστε: ο λόγος για τις προαναφερθείσες γυροβολιές του δημοσύμβουλα Κομοτηνής και προέδρου της λεγόμενης “Τουρκικής Νεολαίας” Κοράι Χασάν με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Τον βλέπετε ανάμεσα στο πλήθος των “Ελλήνων” συντοπιτών μας, που περιβάλλουν τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων και χαιρετούν με το γνωστό σήμα, κατά την προ ολίγων μηνών επίσκεψη του Μπαχτσελί στην Κομοτηνή. Ε, οι Γκρίζοι Λύκοι κι αν ξέρουν από…ιστορική αλήθεια!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. γκριζοι λυκοι ειναι αυτοι??η γκριζα μοσχαρια??ολη η ευθυνη ειναι στις ελληνικες κυβερνησεις που σε καθε μα σε καθε προκληση ,θα επρεπε να καταγγελεται η τακτικη αυτη που ακολουθει η τουρκια... στην ΕΕ,και στον Ομπαμα,Και στον Πουτιν,και διεθνως,για να νομιμοποιειται η καταγγελια και να γινονται ρεζιλες απο μονοι τους οι θρασυδειλοι.Αμετοχοι στην ευθυνη δεν ειναι και τα υπολοιπα κομματα που κανουν τις παπιες,εδω και πολλα χρονια,πετανε μια φωνουλα,και μετα αν ξανα γινει κατι,αλλη μια φωνουλα..ετσι πως θα στριμωχτει η κυβερνηση να παρει πρωτοβουλια...αλλα βλεπεις ολοι ειναι με παμπερς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενίσταμαι κύριε ανώνυμε, φορώ κι εγώ πάμπερς για καμουφλάζ, μα τόχω το νιονιό ιστορικό ξουράφι . ο λύκος και δη ο γκρίζος είναι καθ όλα νοήμων ζώο . ετούτοι οι δυστυχείς της φωτογραφίας αυτοπροσδιορίζονται ως ανιστόρητοι κουραμπιέδες . δεν φταίνε πάντοτε τα ζώα αν οι άνθρωποι ντύνονται τις ιδιότητες και τα χαρίσματα που δεν τους ανήκουν !

      Διαγραφή
  2. μπορειτε να μου πειτε ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ο γκριζος λυκος στην Ελλαδα?και αναφερομαι στους "κουραμπιεδες"...εκτρεφουμε φιδια στ κορφο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα η Θρακη μας , δεν ειναι πια Θρακη μας !
    Ας ειναι καλα οι δημοκρατες κοινοβουλευτικοι εφιαλτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ανιστόρητος κουραμπιές γκρίζος λύκος στον ελληνικό γεωγραφικό χώρο , είναι ένας κοινός μισθοφόρος της φίλης και συμμάχου (πάντα) στα νατοϊκά πλαίσια γειτόνισσάς μας, αφού προσωπικά εκτιμώ και αποκλείω την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε ,όσο καιρό αυτή θα υπάρχει . Μπορείτε όμως αξιότιμοι συμπατριώτες να μου διευκρινίσετε κατά πόσον οι ημέτεροι « εθνοσωτήριοι πολιτικοοικονομικοί κουραμπιέδες» τίνος σύμμαχοι είναι ; επιπρόσθετα μπορείτε να μου εμφανίσετε και μια λίστα στο blog για την διάρκεια και τον τόπο έκτισης της στρατιωτικής θητείας όλων αυτών των επωνύμων , που μας ορίζουν τι είναι εθνοσωτήριο τι σωστό και τι είναι λάθος , σε εποχές λιστών - ληστών και μερικών κλεφτοκοτάδων ; έτσι για να ξέρουμε εφεξής τι να ισχυριζόμαστε κι εμείς οι αφανείς παμπερςφόροι :-) * Κωνσταντίνε με αντιλαμβάνεσαι σίγουρα,έχεις τα γένια - δείξε τα χτένια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]