Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «κουτοπόνηρη» τακτική των παγκοσμιοποιητών


Ο ενεργειακός ανταγωνισμός και η κρίση στην Μέση Ανατολή έχουν αυξήσει την γεωστρατηγική σημασία της χώρας, κάτι που είχαμε έγκαιρα προβλέψει. Το ΔΝΤ, που πίσω του κρύβονται συμφέροντα του παγκόσμιου συγκεντρωτισμού, παραδέχεται «φωναχτά» τα «λάθη» του και ομολογεί ότι έσπρωξε την Ελλάδα στον δρόμο της ύφεσης και της ανέχειας.

Το «mea culpa» δεν ειπώθηκε, βέβαια, επειδή ξαφνικά οι υπάλληλοι του ΔΝΤ αντιλήφθηκαν τα σφάλματά τους. Απλά η τακτική των καθυστερήσεων, που βασίζεται στην εναλλαγή των συναισθημάτων, συνεχίζεται. Μάλιστα δεν παραλείπουν να προετοιμάζουν τους Έλληνες για νέα μέτρα στο μέλλον, προκειμένου να τους κρατούν απογοητευμένους και φοβισμένους, άρα αδρανείς.

Ο κίνδυνος να ανακάμψει η Ελλάδα και μέσω μιας νέας πολυδιάστατης πολιτικής να απεμπλακεί σε κάποιο βαθμό από την μονόπλευρη κηδεμονία της Δύσης, κινητοποιεί τα περιφερειακά όργανα της παγκόσμιας διαπλοκής. Στόχος μια νέα δυναμική παρέμβαση στα εσωτερικά δρώμενα της χώρας. Προς αυτήν την κατεύθυνση και οι τρομοκρατικές ενέργειες, με στόχο τον εκφοβισμό των πολιτών αλλά και την προειδοποίηση των όποιων δυνάμεων επιθυμούν ενεργοποίηση των γεωπολιτικών ατού της χώρας και απεμπλοκή από την πολιτική της οικονομικής υποδούλωσης των Ελλήνων.

Πηγή: Πυγμή
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]