Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση της Ένωσης Εισαγγελέων κατά του Παπανδρέου

«Υπάρχουν όρια που πρέπει να τηρούν κάποτε όσοι διατείνονται ότι σέβονται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας αναφορικά με τις επικρίσεις πολιτικών προσώπων σε βάρος δικαστικών λειτουργών, χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτη παρέμβαση» τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός με ανακοίνωση του γραφείου του είχε σχολιάσει την ποινική δίωξη που άσκησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς κατά των στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ και του Προέδρου της Ανδ. Γεωργίου, με τη βαρύτατη κατηγορία της μεθοδευμένης διόγκωσης του ελλείμματος για το έτος 2009.

«Φαίνεται ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς “βλέπουν” πρόβλημα μόνο όταν κάποια υπόθεση μπορεί να συνδεθεί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη προσπάθεια για τη διάσωση της χώρας. Έτσι υπηρετούν τη δικαιοκρατία».

Σύμφωνα με την Ένωση Εισαγγελέων, αυτές οι δηλώσεις «επιβεβαιώνουν την εντύπωση ότι τινές, όταν αισθάνονται απειλούμενοι από το σύστημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν, αναζητούν ευθύνες από τρίτους ή τη Δικαιοσύνη».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ ΕΠΙ ΓΑΠ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ... YES MAN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]