Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομολογίες ενοχής



Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ώρα της Νεμέσεως για τη διάλυση του κράτους και την υποδούλωση της πατρίδας και του λαού στις «δάνειες δυνάμεις» πλησιάζει.

Επειδή στους κύκλους των αυτουργών του μεγάλου εγκλήματος η γενναιότητα δεν περισσεύει, αλλά ούτε και η αυτογνωσία, οι περισσότεροι από τους πρωταιτίους της εθνικής καταστροφής προσπαθούν να διαχωρίσουν τη θέση τους, να αποποιηθούν ευθύνες που τους αναλογούν και να προλειάνουν το έδαφος για πολιτική «αναγέννησή» τους.

Ενας από τους βασικούς υπευθύνους για τη σημερινή κατάντια, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο άνθρωπος που σάρωσε ό,τι είχε απομείνει όρθιο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε τηλεοπτική συνέντευξή του «αποκάλυψε» ότι εκείνος, η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης... προσπάθησαν να μην υπαχθεί η Ελλάδα στη δικαιοδοσία του ΔΝΤ, αλλά επέμεναν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η Λούκα Κατσέλη και γενικά οι «κηπουροί» της αυλής Παπανδρέου.

Από το γραφείο του μονίμως περιοδεύοντος ολετήρα της χώρας, του Γ. Παπανδρέου, εξεδόθη ανακοίνωση με οξύτατες «αντιλοβερδικές» τοποθετήσεις. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανταπάντησε στον Παπανδρέου με εξίσου έντονο τρόπο.

Ολα αυτά θα προκαλούσαν θυμηδία, αν η κατάσταση στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο τραγική και αφόρητη εξαιτίας των προαναφερθέντων. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις τους δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα για τους πενόμενους, απελπισμένους πολίτες που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Οι κούφιες και εν πολλοίς υποκριτικές ανακοινώσεις τους δεν μπορούν να επαναφέρουν στη ζωή χιλιάδες συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν ή έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της λαίλαπας που σάρωσε την Ελλάδα λόγω των καταστροφικών επιλογών της κυβέρνησης που υπηρέτησαν.

Το μόνο που κατορθώνουν όσοι όψιμα ανακάλυψαν τις βλαβερές συνέπειες των Μνημονίων που επέβαλαν στη χώρα είναι να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους ήδη αγανακτισμένους πολίτες.

Αν όλοι τούτοι διέθεταν στοιχειώδη σεβασμό για την κοινωνία και ένιωθαν αισχύνη για όσα διέπραξαν, θα έπρεπε να σιωπούν και να μη μας υπενθυμίζουν την παρουσία τους - τουλάχιστον έως την ώρα που θα κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να απολογηθούν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]