Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κλίμα πόλωσης κάπου οδηγεί…


Η επιχειρούμενη πόλωση στην ελληνική κοινωνία μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Ελλάδα, πάνω στην οποία πειραματίζονται διάφορα διεθνή κέντρα, φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη χώρα, στην οποία θα επικρατήσει γενικό «μπάχαλο».

Οι δημοκρατικοί θεσμοί δεν λειτουργούν. Μολότοφ και καλάσνικοφ έχουν αναλάβει την εξυγίανση του κράτους. Σφαίρες έφτασαν ακόμα και στο γραφείο του πρωθυπουργού. Και όμως οι παρατάξεις αρνούνται πεισματικά να συνεργαστούν προς όφελος του ελληνικού λαού. Η ιδεοληψία και τα συμφέροντα οδηγούν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση σε έντονη αντιπαράθεση που θυμίζει άλλες εποχές.

Η παρούσα κατάσταση είναι προφανώς «στημένη» και σκοπό έχει να οδηγήσει στην διάλυση του κρατικού ιστού, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στην κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και στην επιβολή αποφάσεων για το μέλλον της χώρας. Αν και υπάρχουν πολιτικοοικονομικές λύσεις αντίστασης και ελιγμών (έχουμε κατά καιρούς αναφέρει τέτοιες), το πολιτικό προσωπικό αρνείται πεισματικά να τις δει. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό αλλά αποφασιστικότητα.

Ο ελληνικός λαός, αφού εξαπατήθηκε από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, οδηγείται σε αδιέξοδο και άρα σε ξεσηκωμό. Τότε ελπίζουν οι παγκοσμιοποιητές να κηρύξουν την Ελλάδα και επίσημα σε κατεχόμενη περιοχή, βάζοντας τάξη στο τεχνηέντως δημιουργημένο χάος. Κατά αυτόν τον τρόπο θα θελήσουν να νουθετήσουν τους «διεφθαρμένους και απείθαρχους» Έλληνες.

Όπως καταλαβαίνετε τα ψέματα τελειώνουν. Η Ελλάδα πρέπει να σηκώσει, επιτέλους, κεφάλι. Σε παλαιότερες εποχές δεν θα γράφαμε καν. Σε δύσκολες στιγμές έθνη με ιστορικό βάθος κάνουν την αρχή, στέλνοντας πανανθρώπινο μήνυμα ελευθερίας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. 

Δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα θα λυθούν από την μία στιγμή στην άλλη. Αντίθετα θα χρειαστεί πολύς χρόνος και κόπος. Κρατήστε όλοι γερά…


Πηγή: Πυγμή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σταματηστε ΣΗΜΕΡΑ οποιαδηποτε συναλλαγη με το κατοχικο εκτρωμα και ετοιμαστητε για πραγματα που ανθρωπινος νους δεν μπορει καν να σκεφτη .
    Καλο αγωνα και η λευτερια ερχεται ταχεως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]