Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάθηκαν οι υπολογιστές του γραφείου του Παπακωνσταντίνου!!!

Συνεχής απόπειρα εξαπάτησης και απόκρυψης της αλήθειας από τον επίορκο του μνημονίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπολογιστές του υπουργικού γραφείου του Παπακωνσταντίνου έχουν κάνει φτερά! 

Τώρα ο κύριος Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να δικαιολογήσει και την περίεργη “εμμονή” που είχε για να διερευνηθεί μόνο το “στικάκι”, αφού το προφανές θα ήταν να γίνει έλεγχος στους υπολογιστές που ταυτίζονται με την υπουργική του δράση για να διαπιστωθεί εάν κάποιος εξ’ αυτών είχε επεξεργαστεί το αρχείο!

Διότι σίγουρα σε κάποιον δικό του υπολογιστή, ο κύριος Παπακωνσταντίνου δημιούργησε όπως ομολόγησε το στικάκι, φορτώνοντας το αυθεντικό CD! 
Το οποίο, τελείως συμπτωματικά “έχασε”!

Σήμερα ενημερωνόμαστε ότι “χάθηκαν” και οι υπολογιστές!
Μα ακόμα και οι υπολογιστές αποτελούν “παγια” πληρωμένα από το αίμα του Ελληνικού λαού. 

Και κάπου εδώ μπαίνει στο κάδρο ο κύριος Στουρνάρας: 
Τι ακριβώς παρέλαβε στο υπουργείο του; 
Θα διατάξει έρευνα για να δούμε που πήγαν αυτοί οι υπολογιστές; 
Ήδη έπρεπε να το είχε κάνει…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]