Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καβάλα: Άγριο γιουχάισμα στον τούρκο πρόξενο


Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη εκδήλωση - πορεία διαμαρτυρίας 
της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας στην Θεσσαλονίκη

Σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013) η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, απέκλεισε το Δημαρχείο της πόλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του τούρκου προξένου της Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ.

Κάποια στιγμή, υπήρξε κίνηση προς το αμάξι του τούρκου προξένου και η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγή ενός πολίτη, που τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγη ώρα.

Η επίσκεψη του τούρκου προξένου ήταν εθιμοτυπική, μέσα στο πνεύμα της πολιτιστικής «επίθεσης» που υλοποιείται τον τελευταίο μήνα προς εκπροσώπους της Ελληνικής Πολιτείας, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις θρησκευτικές αρχές.

Τους τελευταίους μήνες όμως η Καβάλα έχει γίνει «στόχος» τούρκων επισκεπτών – τουριστών και δη πολιτικών και πολιτευτών, οι οποίοι αρέσκονται να την επισκέπτονται ανεπίσημα. Πολλές φορές, κάτοικοι της Καβάλας είδαν τούρκους αξιωματούχους σε εστιατόρια και καφετέριες της πόλης, ενώ ακούγονται πολλά για προσπάθειες διείσδυσης τούρκων επιχειρηματιών στο λιμάνι της Καβάλας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί αυξημένη τουριστική δραστηριότητα τούρκων και στην Θάσο.

Αυτές οι αυξημένες –επίσημες και ανεπίσημες- σε συχνότητα επισκέψεις τούρκων, προβληματίζουν τους Καβαλιώτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις προθέσεις του περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη για δημιουργία ΕΟΖ, ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού έχουν ήδη διαρρεύσει οι πολύ σοβαρές πιθανότητες διείσδυσης τούρκων επιχειρηματιών μέσω «γερμανικών κεφαλαίων».

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μπραβο στους Καβαλιωτες!!!ο λεγαμενος(τουρκοπροξενος)ριχνει οπου βρεθει κι οπου σταθει δυχτια,και παραγαδια.Εχει πολυ θρασος,ο τυπος,γιατι εχει πλατες,την τουρκικη κυβερνηση,καταφεραν να μας πιασουν απο τοσβερκο,με την Θρακη,λογο κυβερνησεων προδοτων,επι 35ετιας,και δικης μας(του ελληνικου λαου)αδιαφοριας,ευτυχως...καλιω αργα παραποτε ξυπνησαμε,και ανασκουμπονομαστε,εχουμε ελπιδες και αυτο που εκαναν οι Καβαλιωτες ειναι μια μεγαλη ελπιδα,να δειξουν την απεχθεια τους για αυτο το ατομο και αυτο που εκπροσωπει,στην Θρακη.Να του γυρισουμε στην μουρη το θρασος του κανοντας τον να νιωσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.kavalawebnews.gr/anmakthratk/pem-kavalas/item/1129-κωστής-σιμιτσής-οι-τραμπουκισμοί-και-οι-ύβρεις-δε-βοηθούν-να-επιλυθούν-πολιτικά-και-άλλα-ζητήματα

    Δλδ εν μεσω διακυρηξης ΕΟΖ , αποκρατοικοποιησεων και λοιπων "δρωμενων" ο Προξενος ηρθε να μιλησει για τουρισμο???????
    ΤhW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο το ανοιχτο πνευμα της δημοκρατιας και της φιλοξενιας μας εφαγε,οπως και η ελληνοτουρκικη φιλια,ο τουρκος εχει βρει εναν ελληνα ετοιμο με χωριστρα για εισβολη,περαστικα μας...ετσι ειναι λεει η ζωη ειναι σαν ενα αγγουρι αλλοι το τρωνε και ζοριζοντε και αλλοι το τρωνε και δροσιζοντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]