Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Άγκυρα αλλοιώνει τα εκλογικά αποτελέσματα στην Θράκη

Ο ρόλος της Τουρκίας στην Θράκη είναι γνωστός. Η Ελληνική ακατανόητη αδιαφορία είναι καταγεγραμμένη και είναι ένα επίσης αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το ότι όμως επιτρέπεται –γιατί άραγε;- η παρεμβατικότητα της Άγκυρας στις Ελληνικές εκλογές και η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων με σκοπό την δημιουργία μίας εικονικής «τουρκικής» πραγματικότητας στην Θράκη, είναι ένα εθνικό έγκλημα, το οποίο κατήγγειλε ο εκδότης της πομακικής εφημερίδας Ζαγάλισα το βράδυ του Σαββάτου 26/1/2013 στην τηλεοπτική εκπομπή Terra Incognita του Kontra Channel.

Συγκεκριμένα, ο Ιμάμ Αχμέτ κατήγγειλε πως στο χωριό καταγωγής του (Θέρμες Ξάνθης), ενώ είναι εγγεγραμμένοι 812 κάτοικοι, στις εκλογές ψήφισαν 1240! Ο πλεονάζων αριθμός ψηφοφόρων προήλθε από μετακινούμενους – εισερχόμενους από την Τουρκία ψηφοφόρους, οι οποίοι επανέκτησαν την Ελληνική υπηκοότητα (με διάφορους τρόπους) και κατόρθωσαν να αλλοιώσουν σημαντικά το εκλογικό αποτέλεσμα στις Θέρμες Ξάνθης και -φυσικά- την γενικότερη εκλογική εικόνα των νομών Ξάνθης και Ροδόπης.

Το ερώτημα που τίθεται και με σαφή γνώση ότι οι μεταφερόμενοι εκ Τουρκίας ψηφοφόροι επηρεάζονται ευθέως από την βούληση της Άγκυρας για την διαμόρφωση συγκεκριμένης εικόνας για την Θράκη, είναι: Πως και γιατί επέτρεψε η Ελληνική πολιτεία να συμβεί αυτό; Και το ερώτημα γίνεται πολύ σοβαρότερο, αν αναλογισθούμε πως η Ελληνική πολιτεία δεν επιτρέπει τους Έλληνες της ομογένειας να ψηφίζουν στις Ελληνικές εκλογές…!

Τι επιδιώκουν, άραγε, οι Έλληνες κυβερνώντες; Μπορούν να απαντήσουν στα δύο αυτά ερωτήματα και να εξηγήσουν σε τι αποσκοπεί, τι ακριβώς εξυπηρετεί η συγκεκριμένη πολιτική τακτική;

Εμείς περιμένουμε απαντήσεις, αν και γνωρίζουμε ότι κανένας κυβερνητικός (τουλάχιστον) πολιτικός, δεν μπορεί να απαντήσει. Βλέπετε, η σιωπή είναι το καλύτερο όπλο της πολιτικής, όταν οι πιθανές απαντήσεις είναι βέβαιο πως θα επιφέρουν μόνο εκλογικές – πολιτικές απώλειες…

Ζούμε στην Ελλάδα που επιτρέπει σε τουρκόφρονες να ψηφίζουν και να επηρεάζουν το μέλλον της χώρας και απαγορεύει στους Έλληνες της ομογένειας να κάνουν ακριβώς το ίδιο.
Τα συμπεράσματα δικά σας…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. το συμπερα σμα μου εχει βγει απο καιρο τωρα,ο ελληνας,και κατεπεκταση ο ελληνικος λαος τα φορτωσε στον κοκκορα,σταματησε να ελεγχει,σταματησε να κρινει ,να ειναι απαιτητικος απο τον πολιτικο του εκπροσωπο,ετσι λογικα χαλαρωσε και αυτος ,οπως γινεται παντου,εργασιακα οταν λειπει η γατα χωρευουν τα ποντικια,και πανε και σε υπονομους καιγινοντε κατι αρουραιοι να...λοιπον στο χερι μας ειναι να τους ξετιναξουμε στον ελεγχο,και μετα σου λεω εγω ποιος εχει το πανω χερι και τι χαλαρωτητα βασιλευει στην Θρακη για τους τουρκους πρακτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]