Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η φοροτρομοκρατία, το νέο είδος πολέμου κατά των λαών

Γράφει η Σοφία 

Η πολιτική και κοινωνική κατάσταση που ζούμε έχει όλα τα χαρακτηριστικά της καταπίεσης του οθωμανικού ζυγού σε έκδοση τραβεστί.

Απ’ όσα χρόνια ζω σ’ αυτόν τον κόσμο, φαντάζομαι όχι μόνο εγώ, δεν έχει υπάρξει άλλη περίοδος που να νοιώθω ότι το επίσημο κράτος έχει εξαπολύσει τόσο απροκάλυπτα και με τόσο φρικαλέο μένος τέτοιο πολυεπίπεδο ρατσιστικό πογκρόμ εναντίον του ελληνικού λαού.
Θέλω να διευκρινίσω ότι όταν λέω κράτος δεν το εννοώ ως την αόριστη έννοια του κράτους. Το κράτος που εννοώ έχει πρόσωπα και ονοματεπώνυμα. Είναι όλοι αυτοί που έχουν καταλάβει τις θέσεις εξουσίας.


Είναι οι βουλευτές που εγκρίνουν πειθήνια κάθε μέτρο



εξόντωσης που μετατρέπει τον ελληνικό λαό σε τρόφιμο στρατοπέδου συγκεντρώσεως.
Μιλάμε καθαρά για επιχειρήσεις μαζικών εθνικών εκκαθαρίσεων που συνοδεύονται και από ψυχολογικές επιχειρήσεις κατατρομοκράτησης που δεν έχουν ξαναεφαρμοσθεί ποτέ στα χρονικά, από όσο εγώ ξέρω.
Πρόκειται για μεθοδικά σχεδιασμένες επιχειρήσεις ενός νέου είδους κρατικής τρομοκρατίας που λέγεται ΦΟΡΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Έχουμε στο υπ. οικ. ένα ιερατείο διορισμένων εξωκοινοβουλευτικών που αποτελούν προσωπική επιλογή του εκλεγμένου πρωθυπουργού. Αυτού που έβαλε τους βουλευτές ως κράχτες για να πάρει την ψήφο και μετά αποφάσισε και διέταξε ποιος θα ασκήσει εκτελεστική εξουσία.

Την εκτελεστική εξουσία στο υπουργείο οικονομικών λοιπόν ασκεί το διορισμένο αστέρι του σημιτικού πενταγράμμου, ενώ ο υφυπουργός είναι ένα νέο ανερχόμενο αστέρι της εξουσίας. Λίγοι έχουν πάρει είδηση –όχι ότι το κρύβει ο άνθρωπος- ότι για να διορισθεί ως υφυπουργός οικονομικών ο κος Μαυραγάνης παραιτήθηκε από την θέση του γενικού διευθυντού του φορολογικού τμήματος στην Ελλάδα της μεγάλης ξένης ελεγκτικής εταιρείας KPMG, ακόμα λιγότεροι ξέρουν ή θυμούνται ότι η εν λόγω ελεγκτική εταιρεία είχε κληθεί να ελέγξει την Protonbank το 2011, (απ’ όσο έμαθα υπήρξε και άρθρο στο Βήμα της 18ης/12/11) κι ολοκλήρωσε τον έλεγχο βρίσκοντάς τα όλα εντάξει!


Ένα χρόνο μετά ο γενικός διευθυντής του φορολογικού της τμήματος διορίζεται υφυπουργός οικονομικών για να βάλει αντικειμενικές αξίες ακόμα και στις πέτρες!

Κι ακούμε το ευτράπελο, που δεν είναι βέβαια νέο, αλλά ο καλός ο μάστορας την εξελίσσει την δουλειά του. Αποδείξεις!

Αν θυμάστε άρχισαν, επί του ανεκδιήγητου Παπακωνσταντίνου, να δηλώνουν με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι για να μην ανεβάσουν τον ΦΠΑ επινόησαν το μέτρο των αποδείξεων, ζητώντας από τους πολίτες να ζητούν τις αποδείξεις και να τις προσκομίζουν στις φορολογικές δηλώσεις. (Αυτό είδη υπήρχε ως σκεπτικό αλλά για πρώτη φορά άρχισαν να βάζουν πλαφόν στο πόσες αποδείξεις ήθελαν..)


Μετά ανέβασαν δυό φορές το ΦΠΑ, αλλά το μέτρο των αποδείξεων με το πλαφόν παρέμεινε. Και για πρώτη φορά ακούστηκε η απειλή. Αν δεν το κάνεις θα τιμωρηθείς.

Πέρασε ο καιρός και κύλισαν οι φόροι. Φόρος στο πετρέλαιο που πληρώνουν οι καταναλωτές ως ποινή επειδή κάποιοι κάνουν λαθρεμπόριο και δεν θέλουν να τους ελέγξουν, φόρος επειδή έχεις σπίτι, κι άλλος φόρος επειδή έχεις σπίτι, φόρος επειδή δεν έχεις σπίτι γιατί στερείς το κράτος από τον φόρο που θα σου έβαζε αν είχες, ειδικές πράσινες ενεργειακές μπούρδες για το περιβάλλον, για να μην είσαι ενεργοβόρος. Όταν όμως δεν είσαι ενεργοβόρος σου αυξάνουν το τιμολόγιο της ΔΕΗ, αν έχεις εργοστάσιο σου μειώνουν το τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Περικοπές επί περικοπών, απολύσεις, υπερφορολόγηση, όλα σοφά υπολογισμένα και εντεταγμένα στις επιχειρήσεις φυσικής και ηθικής εξουθένωσης του λαού και μείωσης του πληθυσμού των Ελλήνων.


Η μείωση του πληθυσμού είναι ένα από τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας οι κυβερνήσεις σε αντάλλαγμα για τα εικονικά δάνεια που παίρνουν από το ΔΝΤ.
Αντί να σου πουν έχουμε κανονίσει σε αντάλλαγμα για την απάτη του δανείου να σε ξεκληρίσουμε ως φυλή και να πάψεις να υπάρχεις και δεν θέλουμε να γεννάς παιδιά, σου λένε, θα σε φορολογούμε για κάθε παιδί που κάνεις, κι έτσι μετατρέποντας το παιδί σου σε φορολογική επιβάρυνση σε στέλνουν να κάνεις έκτρωση. Ενώ ταυτόχρονα φέρνουν μεταλλαγμένα προϊόντα (τις έχετε δει στα σούπερ μάρκετ τις πατάτες των οποίων «η φύτευση απαγορεύεται»;..) σε πειράματα έχει αποδειχθεί ότι η τρίτη γενιά ποντικών που τρέφονταν με μεταλλαγμένα βγήκε στείρα…


Εν τω μεταξύ η διαδικασία των αποδείξεων εξελίχθηκε καθώς το είδος των αποδείξεων που λαμβάνονται υπ’ όψιν –κι εκπίπτουν από την φορολογία που θα σου ζητηθεί- συνεχώς μειώνεται, αλλά το ποσό που σου ζητείται να ξοδέψεις διαρκώς αυξάνεται. Όχι τα έξοδα ενοικίου, όχι έξοδα νοσηλείας, όχι έξοδα κοινοχρήστων, όχι φροντιστήρια, όχι ξένες γλώσσες, όχι θέρμανσης (τις εταιρείες που διακινούν το πετρέλαιο δεν θέλουμε να τις ελέγχουμε… έτσι;;; την φοροδιαφυγή θα την πατάξουμε από τον συνταξιούχο! Για αυτό η Protonbank ήταν μια χαρά… )

Κι αφού έχουν φροντίσει να σου ζητάν και τον αέρα που αναπνέεις σε φόρους, έφθασαν και στο έσχατο σημείο σχιζοφρενικής παράνοιας, που είναι στοιχείο μέτρησης της υποταγής, κι αν βγει θετικό, μετά θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Σου απαιτούν πόσα θα ξοδέψεις από το συνολικό σου ονομαστικό εισόδημα.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω, στο απαιτούν χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν όλα τα άλλα έξοδα στα οποία σε υποβάλουν με όλες τις άλλες απαιτήσεις τους, γιατί αυτό το λένε όλοι.

Θα πω μόνο ότι η παράνοια ενός κρατικού μηχανισμού να σου λέει το ποσό που απαιτεί να ξοδεύεις και να σε απειλεί με ακόμα μεγαλύτερη φοροτρομοκρατία είναι κατά την γνώμη μου ένα ορόσημο υποταγής.

Πρώτον δείχνει ότι πρόκειται για μια ελίτ με στοιχεία ψυχοπαθολογίας που είναι απηνής διώκτης και εχθρός όλης της κοινωνίας, που έχει πετάξει κάθε προσωπείο και κάθε πρόσχημα, έχει αρπάξει το μαχαίρι και σου λέει αν τρέξεις και δεν κάτσεις να σε σφάξω θα σε κάνω να πονέσεις ακόμα περισσότερο, για να παραλύσουν το θύμα από το φόβο.

Τα ψυχοπαθολογικά χαρακτηριστικά αυτού του πογκρόμ που θυμίζουν τον δολοφόνο που απήγαγε τα θύματά του και τα σκότωνε βασανιστικά από ασιτία και δίψα στην «Σιωπή των Αμνών», μοιάζουν να είναι το συλλογικό προφίλ αυτής της τοπικής κυβερνητικής ελίτ, είτε πρόκειται για δικής επινόησης τακτικές είτε για πρόκειται για εκτέλεση εντολών.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι νόμοι έχουν ως σκοπό ύπαρξης να ρυθμίζουν την αρμονία της κοινωνίας και την εύρυθμη λειτουργία της συλλογικότητάς μας, είναι για να εξασφαλίζουν όρους συλλογικής και ατομικής ευημερίας και ανάπτυξης .
Κι όχι για να μεταβάλλουν τους πολίτες σε τροφίμους στρατοπέδου συγκέντρωσης και να κάνουν την χώρα ένα μεταμοντέρνο ΑΟΥΣΒΙΤΣ.


Η συλλογική αποδοχή αυτού του άθλιου εκβιασμού είναι κατά την γνώμη μου ένα ορόσημο για αυτούς και μια απόδειξη ότι μας έχουν χτυπήσει κάτω τόσο που τώρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν: Να μας τσιπάρουν, να βγάλουν νόμους ότι αν δεν πας οικειοθελώς να κάνεις έκτρωση θα σε πηγαίνουν με το ζόρι… Θα αφαιρέσουν εντελώς την ιδιωτική ιδιοκτησία (κατά τις επιταγές της ατζέντας 21) και θα γίνουμε ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ στην ίδια μας την χώρα, που θα την μετατρέψουν σε μια κολασμένη ΕΟΖ δηλαδή στην νέα εκδοχή του ΑΟΥΣΒΙΤΣ.

Αν αυτό που ζούμε τώρα είναι μια φρίκη σκεφτείτε σε τι εφιάλτη θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας αν το αφήσουμε να συνεχιστεί από φόβο και με την κρυφή ελπίδα ότι αν υποταχτούμε θα μας μείνει κάτι… Δεν πρόκειται να μας αφήσουν απολύτως τίποτε. Κάθε εκβιασμός στον οποίον υποκύπτουμε είναι το σκαλί του επομένου. Μέχρι πότε πια;
Να ξέρετε ότι το μόνο που κάνει Η ΥΠΟΤΑΓΗ είναι να ΓΕΝΝΑ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]