Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε νέο συνέδριο Γκρίζων Λύκων ο ψευδομουφτής Ξάνθης!


Συνεχίζει πάντα να προκαλεί ο αρχιπράκτορας Αχμέτ Μέτε, αυτή τη φορά ως ομιλητής στην Τουρκία με θέμα την…Βαλκανική Καταστροφή του 1912!
 
    Όπως θα θυμάστε, παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει την παρακείμενη φωτογραφία από προπέρσινη ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στην Σαμψούντα του Πόντου, προσκεκλημένος του εκεί παραρτήματος των Türk Ocakları (πιο γνωστών ως…Γκρίζων Λύκων).

    Τώρα λοιπόν ο Μέτε, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τουρκοπράκτορες της Θράκης, που προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με αυτά τα υποκείμενα (άλλωστε τον είδαμε με πόση θερμότητα είχε προ μηνών υποδεχθεί στην Ξάνθη και τον αρχιφασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί), μετέχει ξανά σε ανάλογη εκδήλωση. Ο λόγος για το συμπόσιο «100 χρόνια από την Βαλκανική Καταστροφή», που όπως μας ενημερώνει το μειονοτικό περιοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», διοργανώνεται τις μέρες αυτές (5 και 6 Ιανουαρίου) στην Κωνσταντινούπολη (βλ. τη 2η φωτογραφία με τη σχετική αφίσα). «Στην εκδήλωση αυτή» αναφέρει ξεκάθαρα το περιοδικό, «τη Δυτική Θράκη θα εκπροσωπήσει ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε».

    Όπως βεβαίως καταλάβατε, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς γεγονός που εμείς εορτάζουμε (απελευθέρωση Ηπείρου και Μακεδονίας με τους Βαλκανικούς Πολέμους 2012-13). Ε, ο Μέτε λοιπόν θα πάει στη…Μάνα Πατρίδα του, μαζί με τους φασίστες συντρόφους του για να το…κλάψει ως «καταστροφή»! Εμείς τι να πούμε; Άφεριμ! Για μια φορά ακόμη πραγματικά άξιος ο (ούτως ή άλλως παχυλότατος «μαύρος») μισθός του…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ηθελα να ξερα οι πολιτικοι αρχηγοι αυτοπροσωπως,εχου επισκευθει την Θρακη και να γυρισουν εκει τους νομους να μιλησουν με τους τοπικους αρχοντες για τα προβληματα τους,να δουν απο κοντα τι γινεται σαυτο το κομματι της Ελλαδος που του εχει επιτεθει η τουρκια?ειναι τωρα,ποσος καιρος και ο μονος που φαινεται να κινηται σε επιπεδο δημοσιων σχεσεων ,εμφανησεων ειναι ο προξενος ,και ο ψευδομουφτης,ελληνας???κανενας...ενας παρατηρητης που δεν ξερει οτι η Θρακη ειναι ελληνικος χωρος ,μια αφου δεν ασχολειται κανεις υπευθυνος, για τις υπογειες διαδρομες των τουρκων ,μια γιατι δεν παταει κανεις εκει,ειναι λογικο να σχηματιζει την εντυπωση ανεξαρτητου κρατους...ηθελα να ηξερα προεκλογικα ερχονται...και ακουνε...και τι ταζουνε???και τους ψηφιζει ο Θρακιωτης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mωρέ μπράβο σύσφιξη... Άντε και του χρόνου σε συνέδριο της Αλ-Κάιντα. Έτσι κι αλλιώς το θεμέλιο λιθαράκι έχει μπει με την εκπαίδευση "ανταρτών" στα σύνορα με τη Συρία. Ένας Έλληνας ηγέτης σας χρειάζεται να βγει επιτέλους μια φορά, για να σας διακτινίσει εκεί που κατά βάθος θέλετε να πάτε. Αλλά αφού οι εποχές είναι στείρες ηθικότητας εδώ, μάλλον από ξένο και ξανθό ηγέτη θα το βρείτε και δεν θ' αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]