Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αξιολόγηση στο Δημόσιο: Ποιοι θα κρίνουν ποιους και με τι κριτήρια;

Γράφει ο Σωτήρης Καρβέλης

Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ, Εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ

Πληροφορηθήκαμε πως εντός των προσεχών ημερών αρχίζει η διαδικασία της αξιολόγησης σε ότι αφορά την Δημόσια Διοίκηση.
Ποιοι θα αξιολογήσουν;

Σε ότι αφορά τον χώρο της Υγείας ειδικότερα στον Νομό Αχαΐας, οι αξιολογητές είναι πρόσωπα τα οποία έχουν τοποθετηθεί όχι με αξιολογικά κριτήρια αλλά με ανάθεση βάση της κομματικής τους προέλευσης στις θέσεις τους, εν ολίγοις είναι εγκάθετοι τους οποίους έχουν τοποθετήσει στη θέση των προϊσταμένων με γνώμονα την κομματική τους προέλευση αφού τοποθετήθηκαν επί κυβερνήσεως ΓΑΠ οι περισσότεροι δε από αυτούς είναι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και φυσικά η συγκυβέρνηση έχει φροντίσει να παραμείνουν στις θέσεις τους και τους δίνει την δυνατότητα να αξιολογήσουν τους συναδέλφους τους.

Εδώ γεννούνται τα εξής ερωτήματα:
Tι είδους αξιολόγηση θα είναι αυτή όταν κάποιοι τυφλωμένοι από πολιτική εμπάθεια ή από προσωπικές διενέξεις κλιθούν να κρίνουν συναδέλφους τους;
Κάτω από ποιες συνθήκες και βάση ποιών κριτηρίων θα πραγματοποιηθούν οι αξιολογήσεις;
Πως είναι δυνατό κάποιος ΔΕ να κρίνει κάποιον ΤΕ ή ΠΕ;

Ποιος θα μας απαντήσει για όλα αυτά;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]