Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aπαράδεκτη κομματική παρέμβαση της ΝΔ κρατά το ΚΕΝ Ρεθύμνου ανοικτό!


Στα παλαιότερα των υποδημάτων της έγραψε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας την απόφαση της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ (ΣΣΝΣ) που προβλέπει τη συνέχιση λειτουργίας μόνο 8+1 Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ), και συγκεκριμένα των μεγάλης χωρητικότητας με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, αντί των 22 που βρισκόταν σε λειτουργία μέχρι πρόσφατα. 

Όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέτρεψε αυτή την απόφαση και αποφάσισε για καθαρά μικροπολιτικές σκοπιμότητες να συνεχιστεί η λειτουργία του ΚΕΝ Ρεθύμνου με κατάταξη 100 έως 150 νεοσυλλέκτων (σ.σ. ένας Λόχος) στις 21 Ιανουαρίου, μετά και την επίσημη διαβεβαίωση του βουλευτή Ρεθύμνου της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος είχε συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Παναγιώτη Καράμπελα! 

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως ο ίδιος ο ΥφΕΘΑ υποστήριζε μέχρι πρόσφατα στη Βουλή (εδώ) την ανάγκη αναστολής λειτουργίας των διάσπαρτων σε όλη τη χώρα μικρών ΚΕΝ για τη μείωση του λειτουργικού κόστους και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού!

Αυτή η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα υλοποιήσει τη Νέα Δομή Δυνάμεων; Είστε σοβαροί; 

Ο χάρτης των ΚΕΝ σύμφωνα με την εισήγηση και απόφαση του Στρατολογικού Σώματος.
 Πηγή: Strategy Reports
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]