Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θίχτηκε ο Μπόμπολας με ρεπορτάζ που ετοιμάζει το Reuters για την εγχώρια διαπλοκή

  • Στο στόχαστρο του ρεπορτάζ θα βρίσκονται επιχειρηματίες, εκδότες και τραπεζίτες
  • Μπόμπολας: «Το Reuters έχει στο στόχαστρο τη χώρα και την επιχειρηματικότητα»
Απάντηση στο διεθνές πρακτορείο Reuters φιλοξενεί σήμερα το «Έθνος», με αφορμή την αποστολή ενός ερωτηματολογίου στην εφημερίδα σχετικά την «προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων» από τα μέσα ενημέρωσης. 

«Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters συνεχίζει, ως φαίνεται, να έχει στο στόχαστρο τη χώρα μας, την ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας και συνεχίζει: 

«Υπό τον μανδύα δημοσιογραφικής έρευνάς του για το "ούτως αποκαλούμενο σύστημα της διαπλοκής", απέστειλε στον όμιλό μας «ερωτηματολόγιο», στο οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ερωτήματα του τύπου αν οι εφημερίδες προωθούν επιχειρηματικά συμφέροντα, αν η πολιτική εξουσία επηρεάζεται από ιδιοτελείς στόχους που εξυπηρετούνται από μέσα μαζικής ενημέρωσης και λοιπά». 

Σε όλα αυτά ο όμιλός μας απαντά: 

«Είναι απορίας άξιον, αφού για το καλώς πληροφορημένο συνήθως πρακτορείο σας μια απλή παρακολούθηση του περιεχομένου των εντύπων μας, μια απλή ανάγνωση των διαδικτυακών καταχωρίσεων των εισηγμένων στο ΧΑΑ εταιρειών, στις οποίες αναφέρεστε και στις οποίες αντίστοιχα συμμετέχουν μέλη της οικογενείας (στη μία μάλιστα, ιδιαίτερα, μειοψηφικά) και μια απλή αναζήτηση της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και νομολογίας εξασφαλίζουν πλήρη, σαφή και λεπτομερή απάντηση σε όλες τις απορίες (;) σας. 

Αλλωστε, το ερωτηματολόγιό σας προδίδει αποκαλυπτικά τόσο το σκεπτικό της «δημοσιογραφικής» σας καμπάνιας, που επίκειται όσο και το προαποφασισμένο περιεχόμενό της. 

Υποδύεστε τον ερωτώντα, ίσως για να τηρήσετε προσχηματικά τη δεοντολογία, όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε, και όπως μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί από πρόσφατες καταχωρίσεις σας για σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου της χώρας». 

Πηγή: Newpost
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]