Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπερλουσκόνι προς Μόντι: Είσαι εντολοδόχος των Γερμανών!

Σοβαρότατες οι εξελίξεις στην Ιταλία, τις οποίες πυροδοτεί η επανεμφάνιση του Μπερλουσκόνι.

Πολύ σκληρός για τα δόντια των σοσιαληστών αποδεικνύεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αφού πριν από λίγο αποκάλεσε “φερέφωνο των Γερμανών” τον Μάριο Μόντι ( τι θα έλεγε αν είχε και Παπαδήμο…), ενώ κατηγόρησε ευθέως την Γερμανία ότι θησαυρίζει από την κρίση την οποία υποθάλπτει.

Είναι δεδομένο ότι η εκλογική αντεπίθεση του Μπερλουσκόνι θα έλθει με ευρύ πατριωτικό σχηματισμό απέναντι στους σοσιαληστές “μερκελιστές” που προσπαθούν να αναβιώσουν τις ιστορικές συμμαχίες του Μπενίτο. 
Φασίστες με κόκκινη προβιά δηλαδή, όπως πάντα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]