Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιτέλους ένας λόγος για να εργαστεί ένας τίμιος Ευρωπαίος μέσα στη Βουλή του

Μαγείρισσα παραδέχθηκε ότι εδώ και 4 χρόνια έφτυνε συστηματικά και με αγανάκτηση στις μερίδες που σέρβιρε σε Ουκρανούς βουλευτές

Russia Today News
1 Δεκεμβρίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Μια μαγείρισσα που εργαζόταν στο εστιατόριο του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας απολύθηκε μόλις ανακαλύφθηκε ότι έφτυνε συστηματικά στις μερίδες που σέρβιρε στους βουλευτές.

Με το που της ανακοινώθηκε η απόλυσή της, δήλωσε ψύχραιμα πως ό,τι έκανε ήταν μια μορφή προσωπικής εκδίκησης για το γεγονός ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι κατέστρεψαν την πατρίδα της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ουκρανικού Τύπου, το σκάνδαλο, που σήμερα κάνει το γύρο του κόσμου, ξέσπασε μόλις ένας βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος ανακάλυψε ότι κάποιος είχε φτύσει μέσα στη σούπα του. Μια μικρή έρευνα ήταν αρκετή για να οδηγηθεί η αστυνομία στα ίχνη της Γιούλια Μπορστσένκο, η οποία απολύθηκε αμέσως για την συμπεριφορά της απέναντι στους αντιπροσώπους του ουκρανικού λαού.

Ωστόσο, η κ. Μπορστσένκο δήλωσε με απτόητο ύφος ότι δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε, αφού κατά τη γνώμη της ήταν ένας τρόπος έκφρασης των πολιτικών της θέσεων.

«Όποιος νομίζει ότι πληρωνόμαστε καλά εδώ στο εστιατόριο της Βουλής κάνει μεγάλο λάθος», δήλωσε η πρώην μαγείρισσα. «3.200 γρίβνα το μήνα μισθό (350 ευρώ) μας δίνουν και δεν είναι τίποτα όταν μένεις στην πρωτεύουσα αυτής της χώρας. Ο μόνος λόγος που έψαξα να βρω δουλειά στη Βουλή ήταν επειδή έψαχνα μια ευκαιρία για να εκδικηθώ τους βουλευτές για όσα έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν σ’ αυτή τη χώρα και τον λαό της. Κι αν είναι κανείς που νομίζει ότι μετάνιωσα για ό,τι έκανα, κάνει μεγάλο λάθος. Απλά μένω πιστή στις πολιτικές μου θέσεις».

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν ό,τι έκανε το έκανε συστηματικά, η κ. Μπορστσένκο απάντησε καταφατικά.

Και για να δώσει τέλος στο μπαράζ ερωτήσεων των δημοσιογράφων, τους έκανε μια τελική δήλωση: «Φυσικά και δεν πρόκειται να ξαναεργαστώ σε εστιατόριο. Θα ασχοληθώ με τη συγγραφή βιβλίων».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Έχει δίκιο ότι οι εκλεγμένοι κατέστρεψαν την πατρίδα της αλλά εκεί τουλάχιστον έχουν βάλει την Τιμοσένκο φυλακή για διαφθορά κατά συρροή. Εδώ είναι όλοι οι μαφιόζοι στην πίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]