Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σόιμπλε, αποκάλυψε το «υπερ-όπλο», που έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα!



Γράφει ο Μάγια

Είναι η δήλωση της (ολέθριας μνημονιακής) τριετίας! Διατυπώθηκε δια στόματος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας θα οδηγούσε σε διάλυση της ευρωζώνης!

Δεν επιβεβαιώνει, μόνο, όλους όσοι από την πρώτη στιγμή αντιδρούν και αντιστέκονται στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την υποταγή της χώρας στα εφιαλτικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων, αλλά αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο των εγχώριων πολιτικών
-συνεργατών του οικονομικού Ράιχ.

Είναι προφανές ότι, ο Σόιμπλε και τα λαμόγια, των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους συμπεριφερθούν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Αλλωστε, οι υποτακτικοί δεν είναι χρήσιμοι στα αφεντικά όταν τελειώσει η δουλειά που έχουν να κάνουν…

Ωστόσο, πόσο διαφορετικά θα ήταν σήμερα τα πράγματα εάν στη θέση τους δεν ήταν γλοιώδη, δουλόφρονα και ταυτόχρονα αδίστακτα ανθρωπάκια. Εάν απέναντι στη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τους λοιπούς επικυρίαρχους δεν στέκονταν οι πολιτικοί της χρεοκοπίας. Αυτοί, που δια της εξαπάτησης των πολιτών αποτέλεσαν το όχημα για τον οικονομικό εξανδραποδισμό των Ελλήνων και την εθνική εξαχρείωση της πατρίδας.

Ο Σόιμπλε, αποκάλυψε το «υπερόπλο», που έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα για να ανατρέψει η πολιτική, που λεηλατεί τη χώρα, κλείνει σπίτια και μαγαζιά, ληστεύει γέροντες και ασθενείς, στέλνει ραγιάδες τους νέους στα ξένα ή τους κρατά εδώ είλωτες, σκλαβώνει τους εργαζόμενους.

Ο Σαμαράς (κι ο Βενιζελοκουβέλης), που με απύθμενη αυθάδεια δηλώνει ότι, τώρα -που έρχεται η χαριστική βολή στην κοινωνία- η Ελλάδα ξεκινάει (!), εξαντλήθηκε στις γονυκλισίες και οσφυοκαμψίες, ανοίγοντας την όρεξη των αρπαχτικών.

Ο «πατριωτισμός» του Στουρνάρα και των ομοίων του μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί. Επιστρατεύεται όταν παραβιάζονται όλα τα άλλα: Η δικαιοσύνη, τα δικαιώματα, η δημοκρατία, ακόμα και η κοινή λογική.

Η ψοφοδεής συγκυβέρνηση, αδυνατεί να διακρίνει ότι, η κρίση χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά ως ευκαιρία για μια τεράστια αναδιανομή εισοδήματος και πλούτου προς όφελος αυτών που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία, τους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και τους λοιπούς εγχώριους μισθοφόρους και κουκουλοφόρους της τρόικας των δανειστών

Η πατρίδα έχει ανάγκη από μη ελεγχόμενη, μη εξαρτημένη ηγεσία, με γνώσεις, ικανότητες και ευαισθησίες, που να έχει τα κότσια, τη δύναμη και το κύρος να θέσει πάνω από την δική της επιβίωση τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.

Υ.Γ. « Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία » (Α. Κάλβος).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι νοημονες ελληνες ( η πλειοψηφια , που ομως ειναι σωφρων και απομονωμενη απο ενα επισης σημαντικο ποσοστο απιθανων " συμπολιτων ",το ηξερε αριστα εξ αρχης το απολυτο οπλο εναντια σε εταιρους που βρηκαν στην Ελλαδα την κοτα με τα χρυσα αβγα,καθως αυτοι την αφιναν ακαλυπτη επι δεκαετιες ωστε να τους χρυσοπληρωνει αγοραζοντας αμυντικο υλικο για να υπερασπιζει τα συνορα της...Ευρ . Ενωσης.Λοιπον το απολυτο ελληνικο οπλο ειναι ολοφανερο οταν ορισμενα κρατη φλεγονταν και φλεγονται ως το μεδουλι για να ειναι στην αγκαλια μιας ευρειας ευρωπα'ι'κης οικογενειας με κρατη απελευθερωμενα απο τον δευτερο παγκοσμιο.Ομως το οπλο απαιτουσε διπλωματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]