Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμιστές παρασκευάζουν χημικά όπλα με τουρκική βοήθεια


Ενώ συνεχίζονται οι διαρροές των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προς τα ΜΜΕ περί βάσιμων ενδείξεων ότι το συριακό καθεστώς προετοιμάζεται για χρήση χημικών όπλων σε βάρος των εξεγερθέντων, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Vatan αποκαλύπτει ότι ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν στο έδαφος της Συρίας παρασκευάζουν χημικά όπλα με πρώτες ύλες που εξασφάλισαν από την τουρκική χημική εταιρεία TEKKİM, με τη βοήθεια των μηχανισμών του τουρκικού κράτους.

Σε βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τις αρχές της Συρίας εμφανίζεται ισλαμιστής με φόρμα χημικής προστασίας αμερικανικής παραλλαγής να διεξάγει πειράματα σε κουνέλια σε ένα εργαστήριο γεμάτο από σημαντικές ποσότητες πρώτων υλών για παραγωγή χημικών όπλων. 

Η Τουρκία μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. Παράλληλα, δημοσίευμα των New York Times αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Obama είχε δώσει μυστικά το πράσινο φως για τη μεταφορά όπλων διά θαλάσσης από το Κατάρ στους Λίβυους αντάρτες, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να τη ζώνουν οι ανησυχίες, καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι το Κατάρ παρέδιδε κάποια από τα όπλα σε ισλαμιστές μαχητές, όπως δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι και ξένοι διπλωμάτες. 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]