Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι συνέβη τελικά με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο;








Μέγα δράμα φέρεται να έζησε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό του βρέθηκε προ εκπλήξεως απέναντι σε εγκληματίες, οι οποίοι του ζήτησαν να κατεβεί από το αυτοκίνητό του, Porche Cayenne Turbo, στο οποίο ανέβηκαν και εγκατέλειψαν σώο τον δημοσιογράφο…
Στη συνέχεια, υπήρξε κυνηγητό των εγκληματιών από την αστυνομία και τελικά οι δράστες έχασαν τον έλεγχο του πολυτελέστατου τζιπ, με αποτέλεσμα να ντεραπάρουν και να βγουν εκτός δρόμου… να εγκαταλείψουν το Cayenne και να χαθούν μέσα στη νύχτα… καταδιωκόμενοι από αστυνομικούς. Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε με τους δράστες να έχουν εγκλωβιστεί σ' ένα ρέμα στην προσπάθεια τους να διαφύγουν πεζοί. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις ανταλλαγές πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Αυτή είναι η ιστορία, η οποία γέμισε τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και -φυσικά- τα δημοσιογραφικά ιστολόγια και ιστοτόπους, όπου δημοσιεύθηκε και οπτικό υλικό από το εγκαταλειμμένο Cayenne Turbo.
Όμως, εμείς (με τη βοήθεια ειδικού) παρατηρώντας τις φωτογραφίες, αλλά και γνωρίζοντας μία σειρά από ειδικές πληροφορίες σχετικά με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, θα καταθέσουμε μία σειρά από απορίες που προκύπτουν και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

Πρώτον: Είναι γνωστό πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος οπλοφορεί. Για την ακρίβεια, μάλιστα, έχει χάσει 5 φορές το όπλο του (την τελευταία φορά σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης), δημιουργώντας μεγάλες απορίες για την ικανότητά του να κατέχει όπλο, παραβιάζοντας συνεχώς τους κανόνες ασφαλούς φύλαξης όπλου βάση του νόμου (να υπενθυμίσουμε πως η άδειά του για οπλοκατοχή και οπλοφορία όλως παραδόξως έχει εγκριθεί ενώ ο ίδιος απαλλάχθηκε από την στρατιωτική του θητεία με Ι5, δηλαδή ως ανίκανος ή επικίνδυνος να φέρει όπλο)…
Σε οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πολίτη θα είχε γίνει άμεση ανάκληση της αδείας άμεσα και θα βρισκόταν υπόλογος και κατηγορούμενος στα δικαστήρια για κλοπή όπλου με ποινή τουλάχιστον 6 μηνών…

Δεύτερον: Η Porsche Cayenne Turbo είναι ένα ιδιαιτέρως ασφαλές και πολυτελές όχημα. Μάλιστα, όλα τα μοντέλα της εταιρείας που έχουν τον ίδιο τύπο με αυτό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, έχουν και ηλιοροφή, ενώ παραδόξως αυτό δεν συμβαίνει με τον τύπο της Porsche Cayenne του γνωστού δημοσιογράφου!
Ταυτόχρονα, όμως, οι ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου οχήματος δεν σταματούν στην… ηλιοροφή, αλλά συνεχίζονται και γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες, όταν παρατηρώντας τις δημοσιευμένες φωτογραφίες του εγκαταλειμμένου οχήματος, διαπιστώνουμε πως ενώ υπάρχουν αισθητά μεγάλες ζημιές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που προδίδουν πολύ δυνατή πρόσκρουση, δεν υπάρχει αποκοπή και θραύση κρυστάλλων!!!
Ουσιαστικά οι εικόνες προσδίδουν την έξοδο του τζιπ από τον δρόμο, την ανώμαλη προσγείωσή του με πρόσκρουση του πίσω μέρους (πιθανόν σε κάποια όχθη) και το σταμάτημα του οχήματος στον τσιμεντένιο φράχτη από το εκκλησάκι.
Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα η στρέβλωση του πίσω μέρους μόνο στον χώρο αποσκευών (πόρτ μπαγκάζ) και να σταματά στην πίσω κολώνα που αρχίζει η καμπίνα επιβατών. Καμία στρέβλωση στις κολώνες και στην οροφή.
Εάν μιλούσαμε για την απλή παθητική ασφάλεια του οχήματος (κλωβός ασφαλείας) σίγουρα θα υπήρχαν κάποιες περαιτέρω στρεβλώσεις στα σημεία που επιφορτίζονται με την μεγαλύτερη πίεση (νεύρα) του αμαξώματος.
Η κατάσταση του αυτοκινήτου προδίδει πως το συγκεκριμένο Porsche Cayenne Turbo, είναι όχημα θωρακισμένο, με θωράκιση ελαφρά Β4 έως βαριά Β6/Β7...

Τρίτον: Ο γνωστότατος, για τις πολύκροτες αποκαλύψεις σκάνδαλα, δημοσιογράφος αποτελεί (εν πλήρη γνώση του) ένα διαρκή στόχο τουλάχιστον τα τελευταία 15χρόνια.
Η αγαστή συνεργασία του με τις κρατικές διωκτικές αρχές καθώς κι η απόσπαση αστυνομικού για την φύλαξη της οικίας του το επιβεβαιώνουν.
Δεν νοείται λοιπόν μετά από τόσα χρόνια «γαλούχησης» σε θέματα ασφαλείας που αφορούν την καθημερινότητά του να τα διαγράψει με μιας, μη σκεπτόμενος και την οικογένειά του, ώστε να κινητοποιηθεί δημοσιογραφικά, κατά την δήλωσή του, για να καλύψει το γεγονός.
Πως δεν αντέδρασε σε μια ενέδρα όταν κυριολεκτικά για 15 χρόνια είναι από τις πιθανότερες εκδοχές δολοφονικής επίθεσης εναντίον του;

Τέταρτον: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος διαθέτει προσωπική φρουρά και ο ίδιος είναι εκπαιδευμένος στον χειρισμό όπλου (σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του). Πού βρισκόταν η προσωπική του φρουρά όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό;

Πέμπτον: Πως είναι δυνατόν να είναι ο μόνος που άκουσε τους πυροβολισμούς των δραστών κατά την διαφυγή τους, εφόσον έγιναν αντιληπτοί κατά το ρεπορτάζ, σε μια άλλη περιοχή;
Με ποιο σκεπτικό (δημοσιογραφικό δαιμόνιο) γνώριζε που να κινηθεί ώστε να τους εντοπίσει και κατέφθασε πριν την Αστυνομία; Επαναλαμβάνουμε πως το όλο περιστατικό ξεκίνησε σε 2 γειτονικές περιοχές.
Οι δράστες επιχείρησαν ληστεία στην Νέα Ερυθραία και «συνάντησαν» τον δημοσιογράφο κατά την διαφυγή τους στην Εκάλη.

Αφού λοιπόν, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν σε ένα θωρακισμένο όχημα, με αλεξίσφαιρα τζάμια και ο ίδιος οπλοφορώντας, γιατί σταμάτησε το αυτοκίνητό του όταν το ζήτησαν οι εγκληματίες;
Γιατί βγήκε έξω και δεν παρέμεινε μέσα σε αυτό; Γιατί δεν χρησιμοποίησε το όπλο του;
Γιατί, δεν επέλεξε ο δημοσιογράφος να πατήσει το γκάζι του αυτοκινήτου και να απομακρυνθεί με ασφάλεια;
Εάν υποθέσουμε πως οι δράστες δεν γνώριζαν τον ιδιοκτήτη (πως άλλωστε βραδιάτικα) και έστησαν ενέδρα στον πρώτο διερχόμενο τυχόντα και πάλι ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος είχε πολλές περιπτώσεις διαφυγής.
Άλλωστε τέτοιου είδους πολυτελή τζιπ και κυβισμού δεν οδηγούνται σαν σταματημένα, ιδιαίτερα δε όταν ο οδηγός του καταθέτει δημοσίως πως ακούγοντας πυροβολισμούς, βγήκε «τσάρκα» να δει τι συμβαίνει και να καλύψει δημοσιογραφικά το γεγονός.
Οι πυροβολισμοί σαν γεγονός, κινητοποιούν τον ανθρώπινο νου, να είναι τουλάχιστον σε εγρήγορση και επιφυλακτικός ….

Τελικά, γιατί συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό;
Μήπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν γνωρίζει ότι οδηγεί αυτοκίνητο που είναι ικανό να τον προστατεύσει ακόμη και από πυρά στρατιωτικού όπλου;
Ή μήπως το όλο θέμα έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο, εκτός όμως από αυτό που τελικά εμφανίσθηκε στην δημοσιότητα;


ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι από τον δικτυακό τόπο zougla.gr ιδιοκτησίας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και παρουσιάζουν την Porche Cayenne του δημοσιογράφου όπως ο ίδιος την εμφανίζει στο διαδίκτυο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Τι άλλο θα κάνει ο "ξετσίπωτος" για να παραμένι στην δημοσιότητα; Λίγες ώρες μετά την δημοσιότητα του Θέμου;
    Του ξανακλέψανε το πιστόλι μέσα από τ αμάξι ΟΙ ΔΡΆΣΤΕΣ, δηλαδή 6 φορές και κανένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκης ο χανω-πιστολάκης. Θα μπορούσε να γίνει και πρωταγωνιστής σε καρτούν για να γίνει ακόμη πιό διάσημος. Λέτε να του ρίχνω ιδέες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε άλλο ιστότοπο επεκτείνοντας την παροιμιώδη γελοιότητα της κατάθεσής του - δικαιολογίας του, γράφτηκε πως πήρε κι έναν φίλο του μαζί (όχι φρουρό του) και βγήκανε τσάρκα να δούνε τι συμβαίνει....ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ!@!! Και μέσα στο ντουλαπάκι του τζιπ ήταν για μια ακόμα φορά το πσιτόλι που ΞΑΝΑΚΛΑΠΗΚΕ!!!χαχαχαχ... οι δράστες άφησαν βαλίτσες με ταυτότητες, άφησαν χειροβομβίδες αλλά πήραν μαζί τους το πιστόλι για λάφυρο!!!!!!!... ο ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ κύριος Τριανταφυλλόπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ΣΕΡΙΦΗΣ της Εκάλης κύριος Τριανταφυλλόπουλος... Βγήκε παγανιά να εφαρμόσει τον Νόμο και τον ξεβρακώσανε!!! χαχαχαχ Μεγαλειώδη Γκάφα!!! αν έγιναν όπως ισχυρίζεται και ακόμα μεγαλύτερη αν συνεχίζουν να τον καλύπτουν οι (παρα)κρατικοί....ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μάκης βγήκε έξω παρατόντας παιδιά και γυναίκα λόγω πυροβολισμών με φίλο του αλλά οδηγούσε με στυλ " Είμαι κεφάτη γυρίζω άπ του Βερόπουλου"... Και το όπλο στο ντουλαπάκι... Αχ Μάκη μας όταν σου έκλεβαν τα πιστόλια στην Ευελπίδων είχες πιο πιστευτή δικαιολογία... Ξεφτύλα για την νοημοσύνη είναι να καταπίνουμε τέτοια ψέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ Συγχαρητήρια,
    Αποδείχθηκε το πόσο έγκυρο εμπράκτως και αξιόλογο είναι το ιστολόγιό σου!!!
    Επίσημα η Αστυνομία Αμφισβητεί την κατάθεση παρωδία του κατά φαντασίαν ήρωα Μάκη κι αναφέρει πως αλλιώς συνέβει το περιστατικό.
    Χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ μιλά για " τυχαία διέλευση" από το σημείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]