Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκρηκτικά κοντά στην εξοχική κατοικία του Προέδρου της Κύπρου



Oι αρχές ασφαλείας διερευνούν το ενδεχόμενο η Αστυνομία να απέτρεψε πιθανή εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας, έπειτα από τον εντοπισμό, χθες, μεγάλης ποσότητας εκρηκτικής ύλης σε κοντινή απόσταση από την εξοχική κατοικία του Δημήτρη Χριστόφια, στο Κελλάκι.

Συγκεκριμένα, ανευρέθηκαν τρεις λίβρες (1,5 κιλό περίπου) TNT και ένας πυροκροτητής, σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από το δρόμο, που οδηγεί στην προεδρική εξοχική κατοικία.

Τα εκρηκτικά δεν ήταν συνδεδεμένα με τον πυροκροτητή, ο οποίος θα μπορούσε να συνδεθεί πολύ εύκολα και να ενεργοποιηθεί, είτε με τηλεχειριστήριο, είτε με κινητό τηλέφωνο.

Η Αστυνομία εντόπισε τα εκρηκτικά, αφού έλαβε πληροφορία ότι στο σημείο θεάθηκε αυτοκίνητο, χωρίς αριθμούς εγγραφής, από το οποίο κατέβηκε ο συνοδηγός και τοποθέτησε τσάντα με τα εκρηκτικά κάτω από δέντρο.

Όλη η περιοχή έχει ερευνηθεί, αλλά δεν προέκυψε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Κατόπιν προτροπής των αρχών ασφαλείας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δε θα μεταβεί στην εξοχική κατοικία του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.


Πηγή: Σημερινή  
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]