Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαδηλώσεις εναντίον του Πούτιν στην Τουρκία



Αφήνοντας για λίγο στο περιθώριο τις διαφορές τους γύρω από τη συριακή κρίση, Πούτιν και Ερντογάν συναντώνται σήμερα στην Τουρκία με σκοπό να συζητήσουν την ενεργειακή τους συνεργασία. 

Αλλά ενώ Πούτιν και Ερντογάν τα λένε για ενέργεια, Συρία και Patriot, πολίτες στην Κωνσταντινούπολη διαδήλωσαν χθες κατά της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στη χώρα τους.

Ο πεζόδρομος της Ιστικλάλ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, γέμισε με διαδηλωτές αντίθετους στην συνάντηση εργασίας του πρωθυπουργού τους με τον Ρώσο πρόεδρο, σε μία πικετοφορία με βασικό σύνθημα το «Πούτιν ΟΧΙ» (PoutiNO). 

Έτσι επιβεβαιώνεται ότι η Άγκυρα έχει στρέψει την κοινή γνώμη κατά της Ρωσίας, που προσπαθεί με «όπλο» το φυσικό αέριο να διατηρήσει την ειρήνη, αποτρέποντας την Τουρκία να συγκεντρώνει όπλα στα εδάφη της, διατηρώντας το όνειρο ότι ως ανταπόδοση θα πάρει κομμάτια σε Αιγαίο, Θράκη ή θα λυθεί προς τα συμφέροντά της το Κυπριακό. 

Τέλος, αποδεικνύεται η διαχρονική αντιπάθεια μεταξύ των δύο αυτών κρατών. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. το γατακι πηγε να επισκεφθει την ΑΡΚΟΥΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδατε τι ωραία το παίζουν τα τουρκομόγγολα ?
    Τα ίδια έκαναν και προ ετών με τους Αμερικανούς...
    Μέχρι στιγμής τους βγαίνει......
    Εμείς, δηλαδή όι εθνοπροδότες που δηθεν κυβερνούν.....τα έχουν "κατεβάσει" όλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]