Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο αγοραστής της ΕΥΔΑΠ θα βγάλει αμέσως τα διπλάσια του κόστους!


Η πώληση της ΕΥΔΑΠ όχι μόνον θα πλουτίσει τον αγοραστή της, αλλά αυτός θα βγάλει αμέσως τα διπλάσια από το κόστος της. Την ίδια στιγμή επίσης θα τινάξει και τον κρατικό προϋπολογισμό στον αέρα!

Οι «διευκρινιστικές» αυτές πληροφορίες έρχονται απευθείας από τον αρμόδιο επίτροπο φορολογίας Α. Σεμέτα(φωτό) μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.

Ο αγοραστής λοιπόν της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος θα καταβάλει μόλις 250 εκατομμύρια, δικαιούται με βάση την Κοινοτική νομοθεσία να ζητήσει να λάβει μέσα σε 90 ημέρες τις μη αμφισβητούμενες οφειλές του Δημοσίου και των Δήμων που έχουν δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες και δεν έχουν καταβληθεί. Αυτές ανέρχονται σε τουλάχιστον 522 εκατομμύρια ευρώ.

Επομένως, με την αγορά της επιχείρησης, ο αγοραστής θα βρεθεί πλουσιότερος κατά 272 εκατομμύρια ευρώ συν βέβαια το νέο ρευστό που θα εισέρχεται κάθε μήνα στο ταμείο του.

Το Δημόσιο λοιπόν, θα πουλήσει την εταιρεία και αμέσως θα κληθεί να καταβάλλει τα διπλάσια προκαλώντας νέο «κενό» στον κρατικό προϋπολογισμό.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]