Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας ψάχνει η ΜΙΤ και μας επιτίθεται υπάλληλος της ΕΥΠ! Τι συμβαίνει;


Φαίνεται πως κάποιοι έχουν ξεπεράσει την λογική ή βρίσκονται σε κατάσταση Vertigo και προσπαθούν να προσανατολιστούν, αποπροσανατολίζοντας όλους τους άλλους.

Ο λόγος, για "πράκτορα" της ΕΥΠ, που άφησε σχόλιο στο ιστολόγιο και το οποίο φυσικά δεν δημοσιεύθηκε (αλλά κρατήθηκε ακέραιο στα ανεπιθύμητα σχόλια, μαζί με την ΙΡ του), επειδή είχε προσωπικές αιχμές για συγκεκριμένο πρόσωπο (άλλο πράκτορα της ΕΥΠ) και αναφερόταν σε υποθέσεις που μας είναι παντελώς άγνωστες και ως εκ τούτου άκρως επικίνδυνες (αφορούν δράσεις της ΕΥΠ) για να εμπλακούμε χωρίς τη θέλησή μας μέσω της απλής δημοσίευσής τους. 

Ο λόγος της μη δημοσίευσης είναι πολύ απλός και τον γνωστοποιούμε για να τον καταλάβει ο συγκεκριμένος πρακτοράκος: 
Σε προσωπικές διαφορές –και μάλιστα αγνώστων- δεν εμπλεκόμαστε. Πόσο δε μάλλον δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να παίξουμε τον ρόλο της «κατίνας» ή τον ρόλο του πρόθυμου διαδικτυακού παπαγάλου, αλλά και τον ρόλο του «αποδεικτικού στοιχείου» για «δημοσιεύματα» κατά συγκεκριμένων ανθρώπων.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν, στον υπαλληλάκο της ΕΥΠ:

Για όλα όσα αναφέρεσαι, αγαπητέ, υπάρχουν Αρχές και δικαστήρια τα οποία έχουν αποφανθεί και δεν συμφωνούν με τα λεγόμενά σου. Η μέθοδος της διασποράς «φήμης» προκειμένου αυτή να λειτουργήσει ως «καρπός» που θα τον "δρέψεις" καταλλήλως, δεν λειτουργεί με εμάς, κοινώς "δεν τσιμπάμε".

Επειδή είναι προφανές πως δεν είσαι επιχειρησιακός πράκτορας αλλά μάλλον ένας υπαλληλάκος στο απλό πολιτικό προσωπικό, κι επειδή είναι επίσης προφανές πως οι πληροφορίες σου είναι από μηδενικές έως απολύτως αναξιόπιστες, να σε ενημερώσουμε πως ο γράφων δεν είναι καθηγητής Πανεπιστημίου, όπως και δεν έχει σβηστεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα άρθρα που έχουν γραφτεί για την ΕΥΠ.
 
Αν είναι ένας υπάλληλος της ΕΥΠ να μας κρίνει για το πόσο αγαπάμε την πατρίδα μας, και μάλιστα να μας κρίνει ως κακούς πατριώτες, τότε αυτός (και αφήνουμε τη λέξη πράκτορας γιατί σπιλώνεται αδίκως) που μας χαρακτηρίζει ως μη πατριώτες πόσο απέχει από τον φασισμό; Μήπως είναι νέα ιδιότητα που αποκτήθηκε από το κόμμα που προσεταιρίζεται και στου οποίου τις συγκεντρώσεις συχνάζει ο συγκεκριμένος υπάλληλος της ΕΥΠ;

Τέλος πάντων. Καλό το ανέκδοτο (γιατί περί ανέκδοτου πρόκειται), καλή και η επιχείρηση λάσπης (αν και η λάσπη είναι επάγγελμα που απαιτεί τεχνίτες και όχι τσιράκια της οκάς και κακέκτυπα γκαιμπελίσκων) καθώς και κάλλιστη η όλη επιχείρηση να στοχοποιηθούμε ως… μη πατριώτες και ως… συνεργάτες της ΕΥΠ!!! 

Θα ήθελες, άραγε, αγαπητέ να γίνει μία δημόσια έκκληση (μέσω δικηγόρου) στον διοικητή της ΕΥΠ, τον κ. Δραβίλλα ή τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια, για να απαντήσουν σχετικά; 

Θα ήθελες μήπως να μπεις σε νομικές διαδικασίες για συνειδητή κατασυκοφάντηση και να αρχίσεις να ζεις μία κόλαση, αφού θα εξαναγκαστείς να αποδώσεις ποσά που ούτε σε ολόκληρη τη ζωή σου δεν θα μπορέσεις να συγκεντρώσεις;

Όμως, επειδή είναι κατανοητό πως η επίθεσή σου είναι απολύτως στοχευμένη για τους δικούς σου λόγους, πως διατελείς σε κατάσταση απόλυτου πανικού κι επειδή πιθανολογούμε πως έχεις και οικογένεια που είναι κρίμα να πληρώσει τις προσωπικές σου αήθεις δημόσιες παρεμβάσεις (αλήθεια, δεν σας έχουν πει εκεί που δουλεύεις πως πρέπει να διατηρείτε χαμηλό προφίλ και να μην εκτίθεστε σε δημόσιους διαλόγους;), έχεις την συμπόνοιά μας
Τα υπόλοιπα αν θέλεις, μπορούν να δημοσιοποιηθούν (σειρά διοικητικών και δικαστικών αποφάσεων που ξεχνάς να αναφερθείς και που πολύ εύκολα βρίσκονται μέσω ενός δικηγόρου) ή να σου γνωστοποιηθούν δικαστικώς μέσω μίας αγωγής. Αν προτιμάς, μπορούμε κάλλιστα να ξεχάσουμε τα όσα έγραψες (αφού τα διαγράψεις και ζητήσεις δημόσια συγνώμη για τα όσα με δική σου πρωτοβουλία δημοσιοποίησες) για να σου δοθεί έτσι μία ευκαιρία να γίνεις καλύτερος υπάλληλος εκεί που εργάζεσαι και καλύτερος άνθρωπος στις δημόσιες συναναστροφές σου. Εξάλλου δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως συμμετείχες στην υπόθεση που αναφέρεις (εκείνη που "έκαψε" το δίκτυο στα Σκόπια), όπως δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως ελαφρά τη καρδία δημοσιοποιείς θέματα που άπτονται του απόρρητου της υπηρεσίας στην οποία εργάζεσαι. Θα ήταν κρίμα να το κάνεις αυτό, γιατί γνωρίζεις –νομίζω- πως έχουν προβλεφθεί από το νόμο βαρύτατες ποινές για τους σχετικούς παραβάτες.

Όσο για την εμμονή σου να προσπαθείς να με κάνεις γνωστό με κάποιον που δεν γνωρίζω, είναι προφανές πως εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, αφού αυτό είναι δουλειά της επιστήμης. Και μην το κουράζεις άλλο, γιατί θα απαιτήσω την παραδειγματική σου τιμωρία για απόπειρα εκφοβισμού (συν την ήδη υπάρχουσα απόπειρα σπίλωσής μου) και καταλαβαίνεις πως τα πράγματα θα στριμώξουν πολύ για εσένα. 

Το ότι είσαι υπάλληλος στην ΕΥΠ μου είναι παντελώς αδιάφορο, αν και θα πρέπει να αρχίσει να ενδιαφέρει πλέον τον διοικητή σου. Το ότι όμως προσπαθείς –για τους δικούς σου, προφανώς, λόγους- να με εμπλέξεις σε θέματα που δεν γνωρίζω καν, για να αποκομίσεις τα ό,ποια οφέλη εσύ έχεις προϋπολογίσει, πίστεψέ με, με σπρώχνει στο να αρχίσω να σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να απαιτήσω την προστασία μου μέσω της Δικαιοσύνης και την αποκατάστασή μου μέσα από την τσέπη σου. Και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν το εύχεσαι…

ΥΓ: Ακόμη και τώρα, που έχει ήδη δημοσιευθεί το σχόλιο στο zougla.gr, δεν δημοσιοποιούμε το σχόλιο το οποίο πέρα από την προσωπική απόπειρα παραπληροφόρησης και δημιουργίας ερείσματος για περαιτέρω εκμετάλλευσή του από τον «πράκτορα» (υπάλληλο της ΕΥΠ), ενέχει και ψευδή στοιχεία που λειτουργούν προς την κατεύθυνση δημιουργίας εντυπώσεων. Φυσικά και έχουμε στα χέρια μας τις έγγραφες αποδείξεις (από δικαστικές αποφάσεις, διοικητικές ανακοινώσεις έως και ανακοινώσεις του συνδικαλιστικού οργάνου στο κόμμα στο οποίο ο πρακτοράκος ήταν μέχρι πρότινος) που αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος «πρακτοράκος» ψεύδεται. Θα τις δημοσιεύσουμε μόνο εάν δεχτούμε άδεια από τον διοικητή της ΕΥΠ (η οποία και προφανώς παρακολουθεί στενά το ιστολόγιό μας…)
Και τέλος, αποτελεί το απόλυτο παράδοξο να δεχόμαστε επίθεση από έναν υπάλληλο της ΕΥΠ, τη στιγμή που έχουμε γίνει στόχος και της ΜΙΤ... Και δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω συλλογισμούς...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. ΚΩΝ/ΝΕ ΑΦΑΙΣ ΑΥΤΟΙΣ... ΟΥ ΓΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνε μην ασχολείσαι με τα πίτουρα... Την ξέρεις άλλωστε την παροιμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΥΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ, ΡΟΥΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ... ΑΝΗΜΕΡΩΤΟ (ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΤΟΥ ΓΑΠ) ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ!!! ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ "ΣΠΑΘΟΛΟΥΡΑ"!!!
    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ (ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΠΑΝΕ) ΣΤΟΝ ΤΑΚΟΟΟΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή αν κάποιος γράψει σε ένα blog κάτι για την ΕΥΠ, μετά θα έρθει κάποιος από την ΕΥΠ πάλι και θα του πει πως είναι πράκτορας της ΕΥΠ και δεν θα έπρεπε να γράφει για τέτοια πράγματα ? Έλεος πια με αυτό τον ερασιτεχνισμό αυτών των πρακτόρων της ΕΥΠ... ούτε πεντάχρονο δεν τσιμπάει με τέτοιες μαλ.... Έλεος.. Απ'ότι φαίνεται την τελευταία διετία με τριετία η υπηρεσία αυτή έφτασε στον πάτο μαζί και με την χώρα όλη. Αλλά τι περιμένεις..άνθρωποι του ΓΑΠ την έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι, και άνθρωποι επίσης του ΓΑΠ έφεραν αυτή την κρίσημη υπηρεσία επίσης σε αυτό το χάλι..

    ..Ώπα το ξεκαθαρίζω εε.. δεν είμαι πράκτορας τηε ΕΥΠ..έτσι για να μην υπάρχει και παρεξήγηση.....άρε παραγκίτεςςς....έρχεται η ώρα σαςςς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε ΓΑΜΑΤΟ είναι...σκέψου πως η ελληνική ΕΥΠ είναι για πρώτη φορά μπροστά από τις εξελίξεις, θα έχουνε και διαφημιστικό... Επικοινώνησε και συ με τον προσωπικό σου πράκτορα στο 09069... ή αλλίως με προσωπικό chat + video camera ή θα με βρεις να λιώνω για σενα,μ αρέσουν τα δερμάτινα και οι σέξυ φωτογραφήσεις στις πορείες, τα κάνω όλα στο περιβόλι, έλα να σε δροσίσω στο STUDIO Κανελ 4. 13όροφος κουδούνι " Το Τριολέ του Θανάτου"...να δεις που αντί να παρεξηγηθούνε στο τέλος θα ζητάνε και ποσοστά από τα δικαιώματα... Ε ρε Jumbo που σας χρειάζετε!!!


      Υ.Γ Δεν είμαι πράκτορας, αλλά το σκέπτομαι να γίνω. Με όλα αυτά τα αίσχη που αποκαλύπτονται είναι τα καλύτερα λεφτά με λιγότερη δουλειά, όπως έλεγε κι ο Φωτόπουλος " ΘΑ ΚΑΑΑΘΟΜΑΙΙΙΙ !!!!"...Value For Money!!!

      Διαγραφή
  5. ωραια διαφημιση.ολο και καποια πληροφορια θα τσιμπησουμε δωρεαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις πήραμε μια πληροφορία από τα λεγόμενά σου... Πως στην ΕΥΠ είναι σπαγγοραμένοι τζαμπατζήδες και δεν πληρώνουν τις πηγές... Το κατάστημα του τζάμπαμαν!!! ή Τζάμπα Μάγκες!!!

      Θα γίνω πράκτωρ το πήρα απόφαση, αν με πληρώνουν επειδή μπαίνω Wi Fi...

      Διαγραφή
    2. Για να το λες κάτι θα ξέρεις. Να υποθέσουμε ότι εσύ έτσι μαζεύεις πληροφορίες;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]