Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π.Καμμένος:«Η Νέα Τάξη χτυπά Παιδεία, Ορθοδοξία κι ο,τι συνδέει το Εθνος με την Παράδοση»(VIDEO)


«Η τρόικα χτυπά στον Πολιτισμό, χτυπάει στην Ταυτότητα μας, χτυπάει στην Θρησκεία, χτυπάει δηλαδή, στην Παράδοση των Ελλήνων.
Αυτό τους ενοχλεί.
Η προσπάθεια της Παγκοσμιοποίησης είναι να να μην έχουμε ούτε Ηθη, ούτε Εθιμα, ούτε Παιδεία, ούτε να έχουμε και Αρχές.
Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που χτυπάνε και την Ορθοδοξία!
Χτυπάνε δηλαδή ο,τιδήποτε μπορεί να συνδέει αυτό το έθνος, με την Παράδοση του.»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

    "Η Νέα Τάξη χτυπά Παιδεία, Ορθοδοξία κι ο,τι συνδέει το Εθνος με την Παράδοση"

    ΚΧ
    Δεν είναι η Νέα Τάξη, είναι ο σιωνισμός, που αφήνει ανέγγιχτη τη δική του Παιδεία, τη δική το "ορθοδοξία", τη δική του Παράδοση.

    Ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε μετά τους πρόσφατους βομβαρδισμούς της Γάζας : Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα της αυτοάμυνας.

    Ας μη συζητήσουμε ποιος είναι ο αυτοαμυνόμενος. Είναι οι στριμωγμένοι στη Γάζα, που έχασαν σπίτια, χωράφια, τη γη τους, ή είναι οι Ισραηλινοί που τους τα πήραν; Ας πάμε κάπου αλλού.

    Για κάθε Γερμανό που σκοτώνεται, θα εκτελούνται 50 Έλληνες, ήταν η απάντηση των γερμανικών στρατευμάτων Κατοχής προς τους γηγενείς αντιστασιακούς, όταν είχαμε εδώ στην Ελλάδα τους απελευθερωτές - των αναλογιών τηρουμένων - εκ της Εσπερίας.
    Τι γίνεται στο Ισραήλ; Για κάθε ρουκέτα που ρίχνουν οι Παλαιστίνιοι, οι Ισραηλινοί ισοπεδώνουν οικοδομικά τετράγωνα στη Γάζα. Πέτρες ρίχνουν οι Παλαιστίνιοι, με βόμβες απαντούν οι Ισραηλινοί και με άγνωστο αριθμό θυμάτων. Δεν τους ενδιαφέρει, πρωτεύει το δικαίωμα της αυτοάμυνας.

    Βλέπετε να υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ της γερμανικής - επί Κατοχής - αυτοάμυνας και της αυτοάμυνας των Ισραηλινών; Ένας Γερμανός νεκρός, 50 Έλληνες στον τόπο. Αυτή είναι η λογική του σιωνισμού και του επίδοξου πλανητάρχη και εκφραστή του δικαίου της αυτοάμυνας Μπάρακ Ομπάμα.

    Παρεμπιπτόντως, παπικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι και πάσης άλλης φύσεως θρησκευτικοί ηγέτες σιωπούν, αρκούμενοι σε λόγους αγαπισμού και αγαπητικής σχέσης. Όποιο χέρι σηκώνεται, κόβεται, έχουμε δημοκρατία και ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]