Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπάρχει αμφιβολία... Ο Josef Mengele πέρασε και από την Ελλάδα



Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο γενετιστής-πειραματιστής του Άουσβιτς πέρασε και από την πατρίδα μας και μάλιστα άφησε αδιάσειστα και πολλαπλά αποτελέσματα των πειραμάτων του σε αυτή τη γωνία της Μεσόγειου.

Δεν είναι δυνατόν όλος αυτός ο θίασος της πολιτικής μας σκηνής των τελευταίων 3 περίπου χρόνων να έχει καθαρό ελληνικό DNA.

Προσηλωμένοι στην εδραίωση, στην ισχυροποίηση, στην εγκαθίδρυση του Δ΄ ΡΑΙΧ κινούνται και δρουν με την ίδια ιδεολογία και την ίδια τακτική και λογική σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.... ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ!

Είναι αναμφίβολα κλώνοι της ΑΡΙΣΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ και απλώς φέρουν ελληνικά ονόματα και μιλούν την ελληνική γλώσσα.

Οδηγούν ένα λαό στην καταστροφή, τον γεμίζουν οδύνη και απόγνωση, τον καταδικάζουν στην ανέχεια, τον υποσιτισμό, την αυτοκτονία, την εξαθλίωση, την αρρώστια χωρίς δυνατότητες ίασης, του στερούν οικονομικούς πόρους αλλά και την ελπίδα και την αισιοδοξία και τελικά... ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ...!

Σώζουν αριθμούς... δείκτες της οικονομίας... και υπηρετούν άριστα την πολιτική και την ιδεολογία του Δ’ ΡΑΙΧ με τόσο φανατισμό, με τόση προσήλωση, με τέτοια συνέπεια, που δεν μπορεί παρά να πιστέψει κανείς ότι στο αίμα τους ρέει κάτι (και μάλιστα είναι πολύ αυτό το κάτι) από τα γενετικά πειράματα του σφαγέα του Άουσβιτς.

Πιθανόν η αδράνεια, η υποτονικότητα, η σιωπή με την οποία αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός αυτή τη νέα κατοχή να οφείλεται και στο γεγονός ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εχθρό, τον κατακτητή, τον δολοφόνο... αφού νομίζει πως έχει απέναντί του ΕΛΛΗΝΕΣ....

Όχι λοιπόν. ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ αγωνίζονται να μας «εξυγιάνουν» έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει ούτε τρίχα από τα μαλλιά της Μέρκελ, του Φούχτερ του Τόμσεν..., ενώ όλοι εμείς μπορούμε να πηδάμε άνετα από μπαλκόνια, να ξεψυχάμε έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, να παγώνουν τα παιδιά μας στα σχολεία αφού λιποθυμήσουν πρώτα από την πείνα, να στοιβαζόμαστε στις ουρές των συσσιτίων, να επαιτούμε στα γραφεία του ΟΑΕΔ.

Ας σκεφτούν όμως όλοι αυτοί οι κλώνοι της νέας κοπής του νέου Ράϊχ...
Ας σκεφτούν λίγο και την επόμενη μέρα!
Όταν οι πραγματικοί Έλληνες ξυπνήσουν...
Όταν αδειάσουν οι καφετέριες και γεμίσουν οι δρόμοι....
Όταν έρθει η στιγμή να απολογηθούν για τα εγκλήματα που διαπράττουν…

Ακριβώς εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει ο χωρίς καμία διέξοδο εφιάλτης τους

Φ.Σ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]